Cautare

135 de rezultate pentru "grupele" (2.64 secunde)
27 august FC Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, gratie golurilor mai multe marcate in deplasare in cele doua manse ale play-off-ului disputat impotriva formatiei poloneze Legia Varsovia (scor general 3-3).
Cum a fost sa jucati impotriva unei echipe precum Steaua, obisnuita cu grupele Ligii Campionilor si cu fazele avansate ale Ligii Europa? ... - Crezi ca se pot califica din nou in grupele Ligii Campionilor?
Au inceput grupele Ligii Europa. Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3. Osmanlispor - Steaua 2-0. Osmanlispor - Steaua 2-0 Steaua Bucuresti a fost invinsa de echipa turca Osmanlispor, scor 2-0 (0-0), joi la Ankara, in prima etapa a Grupei L a Europa League la fotbal.
Chiar si asa, Steaua nu a reusit sa se impuna in meciul disputat seara trecuta, contand in acdrul etapei a treia din grupele Europa League.
Cele 6 urne valorice vor fi stabilite exclusiv pe baza performantelor din grupele Ligii Natiunilor.
Dupa miracolul din Scotia, CFR spera sa intoarca scorul din tur, 1-0 cu Slavia Praga, si sa ajunga din nou in grupele Champions League.
Rapid a trecut la pas de echipa din Liga 3, CS Afumati, scor 3-0 si s-a calificat in grupele Cupei Romaniei.
Luni, o serie de pensionari au protestat impotriva Guvernului pentru faptul ca aceasta institutie privea cu ochi critici cresterea punctului de pensie in functie de grupele de munca, iar marti, un grup de alesi locali democrat-liberali au pichetat sediul Consiliului Judetului si apoi pe cel al Prefecturii pentru a arata ca sunt nemultumiti de faptul ca mai multe sume acordate judetului nostru ar fi fost impartite politic.
"Tricolorii" au au evitat adversari grei, precum cei din grupele B si C, cu Olanda si Franta sau Italia si Anglia. ... Cum arata grupele dupa tragerea la sorti:
unic 1889/P/2005 la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, se face sesizarea potrivit careia Inspectia Fito - Sanitara il reclama pe fostul primar ca a vandut substante toxice contrafacute din grupele I si II de toxicitate.
Sunt tulburari de miscare in care grupele musculare se contracta fortat ducind la rasucire si contractii repetitive sau la imposibilitatea mentinerii unei posture normale ca rezultat al spasmelor si crampelor.
Descopera antrenamentul care lucreaza toate grupele de muschi in doar 30 de minute! Te asteptam sambata, 14 noiembrie, la FitCurves (str.
Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice. 3. Pune accent pe antrenamentele scurte si intense, de henul HIIT ( Hight Intensity Interval Training).
Daca la persoanele din grupele de varsta de sub 50 ani, ponderile celor care se confrunta cu probleme de sanatate care le afecteaza activitatea zilnica sunt scazute (sub 22,9%), odata cu inaintarea in varsta constatam ca aceste ponderi cresc accelerat (de la 34,9% la grupa de 50-64 ani, ajungand la 56,3% la grupa 65-74 ani si chiar pana la 73,7% in cazul persoanelor de 75 de ani si peste).
La orele 24:00, grupele operative constituite intra in activitate. 17 Decembrie 1989 Demonstratie de forta a armatei. Multimea se aduna in centrul orasului Timisoara.
Dupa cum se stie deja, una dintre cele mai importante probleme ridicate de pensionarii galateni este cea referitoare la recalcularea pensiilor pentru pensionarii proveniti din rindul muncitorilor care au lucrat in grupele I si II de munca, pentru care sa se aplice un coeficient suplimentar care sa compenseze uzura fizica si morala acumulata in cimpul muncii.
Incercam sa intram pe grupele de munca, sa vedem ce rezolvam acolo. Incercam sa rezolvam pe rural, sa majoram semnificativ si in rural, dar, pentru Dumnezeu, nu aruncam lumea in aer cu solutii revolutionare care nu au nici un suport", a explicat Pacuraru.
In legea pe care o pregatesc democratii se prevede majorarea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de pensionari, categoriile astfel vizate fiind cele ale fostilor lucratori din minerit, siderurgie, industria constructoare de masini, chimie, petrochimie etc.
Presedintele PSD s-a intalnit cu membrii Aliantei Pensionarilor, carora le-a promis cresterea pensiilor celor care se incadreaza in grupele de munca 1 si 2.
Daca in numarul de ieri v-am facut cunoscute rezultatele celor de la grupele mari, astazi a venit randul celor mai mici fotbalisti.
google-analytics.com