Cautare

703 de rezultate pentru "gorj" (2.97 secunde)
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea. Verificarile au inceput ca urmare a unei solicitari venite din partea Organizatiei Judetene a PNL Gorj.
Sute de pensionari s-au imprumutat in ultima vreme la Casa de Ajutor Reciproc Gorj, pentru a avea bani cu care sa-si achite facturile sau sa-si ajute nepotii. Peste 620 de pensionari au luat, in luna august, bani cu imprumut de la CARP Gorj.
In cursul acestui an, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj au depistat aproximativ 100 de persoane care munceau fara forme legale si au amendat mai multi angajatori.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
SC Aparegio Gorj pregateste scumpirea in doua etape a apei potabile si a serviciilor de canalizare.
Invitarea celor doi sportivi in orasul lui Brancusi are legatura cu o actiune de promovare a sportului in randul tinerilor si care este realizata de DTS Gorj.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant. ... Mischie si-a supraevaluat, ca si un alt pesedist de frunte - Dumitru Sechelariu, popularitatea in randul locuitorilor judetului Gorj.
Horatiu Gorun, presedintele organizatiei de tineret a PNL Gorj, i-a propus tanarului pesedist sa se inscrie in PNL Gorj, pentru a forma o echipa redutabila pentru viitoarele alegeri.
Nepotul presedintelui Organizatiei Judetene a PNL Gorj, Dan Ilie Morega, s-a inscris in partidul lui Gigi Becali. Vasile Morega, nepotul liderului PNL Gorj, conduce in prezent filiala locala a PNG Pades, care este localitatea de bastina a fostului inspector guvernamental, prefect si subprefect de Gorj.
La randul sau, vicepresedintele PSD Victor Ponta a aratat ca va candida intr-unul din colegiile din Gorj, intrucat este deputat de Gorj si tot acolo are si domiciliul.
Ex-pesedistul Ion Florescu a fost numit ieri, prin hotarare de guvern, prefect al judetului Gorj. El va ocupa temporar functia de sef al Institutiei Prefectului Gorj si i-a luat locul fostului liberal Victor Banta.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Membrii Biroului Electoral Judetean (BEJ) Gorj si-au reluat activitatea, dupa ce timp de doua ore s-au aflat intr-o greva spontana, din cauza faptului ca nu si-au primit indemnizatiile.
Consilierii judeteni din Gorj au depus astazi juramantul. ... Al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj este liberala Madalina Ciolocoi(20 de voturi pentru si sase impotriva).
PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie.
Nicolae Mischie inca se mai crede baron al judetului Gorj.
Fostul baron PSD de Gorj, Nicolae Mischie, a anuntat ca dupa sase luni de stat prin spitale este apt pentru a reveni pe scena politica.
Cu toate ca a fost ales de cetatenii comunei Turburea - Gorj in calitate de consilier local, si apoi de colegii sai din consiliul local ca viceprimar, Ion Barca inca nu poate sa isi preia atributiile.
Saptamana trecuta, reprezentantii ASP Gorj au fost primiti cu ostilitate de romi. ... Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi.
google-analytics.com