Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (2.67 secunde)
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
Un act normativ aparut saptamana trecuta arata ca toti pensionarii pe caz de boala vor fi verificati in Capitala, pana in toamna anului viitor.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010. ... Fata de anii anteriori, cand apareau pensionari pe caz de boala pe banda rulanta, din 2011 s-a inchis "robinetul" pensionarilor de invaliditate.
Utilizatorii sunt adesea sfatuiti sa verifice periodic sistemul impotriva infectarilor, insa in conditiile scenariilor actuale ale atacurilor informatice, acest lucru nu mai este de ajuns.
Google sarbatoreste, luni, 20 de ani de la infiintare, timp in care a evoluat de la un simplu sistem mai eficient de a explora internetul la cel mai important motor de cautare online, prezent atat de mult in viata oamenilor incat numele companiei a devenit verb.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
Amniocenteza este o metoda medicala invaziva prin care se scoate, din sacul amniotic in care se afla bebelusul, o cantitate mica de lichid amniotic pentru a se face cateva teste genetice.
Inundatiile catastrofale din ultima vreme au convins Guvernul ca singura solutie ca sa nu mai plateasca din buget refacerea caselor este sa le impuna romanilor sa incheie polite de asigurare.
Guvernul va organiza dezbateri publice in legatura cu introducerea obligativitatii pentru asigurarea locuintei. Desi nu-si mai permite sa suporte de la buget despagubirile pentru cei afectati de calamitati, Executivul vrea sa se asigure ca nu ia masuri nepopulare.
De insula Kefalonia ne leaga pe noi romanii, bunicul patern al marelui nostru dramaturg Ion Luca Caragiale, care s-a nascut in aceste locuri. Insula este situata in Marea Ionica si la nord-est de aceasta se gaseste Insula Ithaca.
Ghid de dezinstalare (Autor: ... Daca trebuie sa inlaturati malware, trebuie sa achizitionati versiunea licentiata a uneltei de eliminare malware Reimage. ... - Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra?
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
Asigurarile de viata, respectiv asigurarile bunurilor cu care s-a girat, în cazul creditelor, va scapa mostenitorii de datorii bancare.
Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale.
Foarte sugestive imaginile oferite de o televiziune cu cateva zile in urma referitoare la evenimentele petrecute in zonele inundate si inundabile.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. In urma cu un an, "diplomatul" Cristian Diaconescu se trezise, peste noapte, candidat la Primaria Capitalei.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
SPP precizeaza ca ministrul Codrut Seres nu beneficiaza de masuri de protectie, dar in urma unei cereri a acestuia va fi pazit "conform competentei" incepand de ieri, iar solicitarea acestuia va fi analizata de CSAT.
Grupul parlamentarilor liberali, printre care si senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, ca si coinitiatori si semnatari ai pachetului de legi, anunta ca vor depune astazi, 12 februarie a.c., in Camera Deputatilor, un pachet de legi propriu, privind siguranta nationala.
google-analytics.com