Cautare

5870 de rezultate pentru "ghid de protectie in caz de cutremur" (2.71 secunde)
Prezent miercuri dupa-amiaza la Galati, consilierul ministrului Mediului, Attila Demeter, a declarat ca se intentioneaza trecerea agentiilor judetene de protectie a mediului, din subordinea Ministerului Mediului, in cea a consiliilor judetene. Potrivit aceleiasi surse, agentiile regionale de mediu ar urma sa ramana in administrarea ministerului de resort.
Prezent miercuri dupa-amiaza la Galati, consilierul ministrului Mediului, Attila Demeter, a declarat ca se intentioneaza trecerea agentiilor judetene de protectie a mediului, din subordinea Ministerului Mediului, in cea a consiliilor judetene. Potrivit aceleiasi surse, agentiile regionale de mediu ar urma sa ramana in administrarea ministerului de resort.
Angajatii pe perioada determinata, adica, lucratorii temporari, se vor putea bucura in curand de aceleasi beneficii ca angajatii cu norma intreaga ai societatii pentru care lucreaza.
Chiar daca incearca sa-si diminueze costurile cu personalul si continua sa foloseasca munca la negru, angajatorii doljeni au grija de salariatii lor si respecta cerintele minime de protectie a acestora.
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
Protectia PSI Calea Reconectarii Divine Authored by Anca Bogdan DESPRE CREATIE, IERARHII SPIRITUALE, PROTECTIE PSIHO-ENERGETICA, PRACTICI DE MEDITATIE & SISTEME ENERGETICE DE EVOLUTIE SPIRITUALA "Protectia Psi - Calea Reconectarii Divine" reprezinta o serie de informatii din domeniul Cosmogenezei si Ierarhiilor Spirituale, de procedee si metode de lucru pentru meditatie si protectie psiho-energetica, menite sa-i ajute si sa-i ghideze pe cei interesati de domeniul spiritualitatii si care cauta sa inteleaga rolul nostru ca rasa umana, in cadrul Creatiei lui Dumnezeu UNUL." Protectia Psiho-energetica este capacitatea de proiectie mental-magnetica a unui Spirit intrupat, in scopul de a se proteja pe sine sau de a proteja alte entitati, spatii, obiecte, impotriva unor agresiuni energetice venite din partea unor emitatori - Spirite intrupate sau destrupate, Entitati malefice sau Aparate psihotronice." DIN CUPRINS:
Necesitatea unui sistem de protectie sociala si suport pentru persoanele varstnice care sa confere varstnicilor demnitate. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Traian Basescu a declarat ca statul imprumuta foarte multi bani pentru functionarea institutiilor de stat. ... Tot ce producem consumam si mai imprumutam pentru consum 8-9 miliarde de euro anual. ... O spun ca un semnal de alarma.
Pe site-ul ei am gasit un articol interesant despre proprietatile vindecatoare ale cristalului de Ametist. Ametistul este o varietate de cuart violet-albastrui. Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz.
Reabilitarea digului de aparare de pe Jiu de la Cotofenii din Dos a fost estimata la 25 de miliarde de lei vechi. Lucrarile sunt ingreunate de titlurile de proprietate emise in zona de protectie a lucrarilor.
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Romanii care lucreaza legal in Italia pot beneficia de alocatie pentru membrii familiei aflati in intretinere, care va fi acordata in functie de numarul membrilor familiei si de venitul total al acesteia.
Parlamentul European va vota saptamana aceasta cu privire la propunerea de regulament care stabileste cerinte referitoare la protectia pietonilor si a biciclistilor in caz de coliziune cu un autovehicul. Actul legislativ prevede instalarea obligatorie a unui sistem de asistenta la franare (Active Brake System - ABS).
Ce spun ochelarii tai de soare despre tine? ... Si, la urma urmei, determina in mare masura viziunea noastra asupra realitatii. ... Acest lucru este valabil si pentru selectarea ochelarilor de soare. Din ce in ce mai mult, lucrurile care erau initial doar utile, devin elemente ale unui stil individual.
Ebola a pasit in Europa In premiera, o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient internat intr-un spital din Madrid Autoritatile spaniole au anuntat ca o infirmiera a luat virusul Ebola de la un pacient aflat intr-un spital din Madrid.
In curand, testarea pe oameni a primului vaccin pentru EBOLA In Romania, s-a pus la punct un circuit special pentru izolarea si ingrijirea unui eventual caz de Ebola. In urm&atoarele saptamani, in Africa, va incepe testarea unui vaccin contra virusului Ebola pus la punct in Canada.
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. 3 copii au murit, 675 de cazuri inregistrate in primele 8 luni ale anului, fata de doar sapte cazuri inregistrate anul trecut In Romania se inregistreaza o epidemie de rujeola, anunta Ministerul Sanatatii.
Epidemie de rujeola in Romania. ... Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
google-analytics.com