Cautare

2615 de rezultate pentru "george popa" (3.41 secunde)
Alpinistul George Lowe, ultimul supravietuitor al expeditiei care a curerit in premeiera Varful Everest (8.848 metri) in 1953, a murit la varsta de 89 de ani, in Marea Britanie, a anuntat, vineri, presa din Noua Zeelandă.
FARCAS) -continuare - George Parvu scrie ca, peste 5 ani, pe 10 august 1944, s-a intalnit din nou cu ciudata aparitie, intr-un loc mai departe de sat, unde dormea intr-un prepeleac, pentru a pazi un lot cu struguri timpurii.
Actorul George Ivascu, audiat la DNA: Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Intr-o saptamana sau doua, Bursele se vor aseza si atunci o sa stim daca vine o noua criza sau nu", a precizat George Ciobanu, director al SSIF Invest Trust Craiova.
Pentru a ajuta la elucidarea misterului, in platou au fost invitati si George Georgescu - reprezentant al administratiei cimitirelor (care este sub autoritatea consiliului general si al primarului si are datoria, dupa lege, sa prezinte informatii publice) si Marian Oprea (ziarist).
Din 1996, anul in care a avut loc prima editie, competitia s-a dezvoltat permanent si a castigat amploare, castigatorii concursului deruland cariere internationale sau confirmandu-si valoarea la alte competitii desfasurate peste hotare, precum Eugen Tichindelean - castigator al Premiului I la Concursul International "George Enescu", Bucuresti, Ilian Garnet - laureat al Concursului International "Regina Elisabeta", Bruxelles sau Alexandra Maria Bobeico - castigatoare, recent, a Premiului I la Concursul International "Concertino Praga".
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
Sunt doar doi-trei ametiti care nu isi gasesc locul" La randul sau, deputatul PNL George Dragomir si-a exprimat speranta ca ultimele declaratii ale lui Theodor Stolojan sa nu degenereze, pentru a nu face rau partidului.
adevarul.ro / George Friedman:
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir.
Un semn clar ca lucrurile se complica si ar putea conduce chiar la o rupere a partidului, asa cum nu exclude ca s-ar putea intampla deputatul liberal George Dragomir, in cursul zilei de vineri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, si-a dat demisia din functia de vicepresedinte al PNL.
Imediat dupa Delegatia Permanenta, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a precizat ca a fost vorba despre o intrunire liberala cu o ordine de zi scurta, intrucat "lucrurile importante s-au intamplat pana acum, iar de acum inainte trebuie multa munca".
Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
google-analytics.com