Cautare

646 de rezultate pentru "gara recas timis" (3.07 secunde)
226 - Gara, de unde au "disparut" 1.500 de buletine de vot: 500 pentru Camera Deputatilor, 500 pentru Senat si 500 pentru Presedintie.
au acordat votul lor lui Traian Basescu, si nu lui Adrian Nastase. Astfel, la sectia speciala 196, amplasata in Gara Constanta, Alianta a acumulat 2.308 sufragii, iar Uniunea numai 713.
Astfel, la sectia de votare nr.67, amenajata in gara din municipiul Satu Mare, au votat 825 de persoane. Din numarul total de voturi, 821 au fost valabil exprimate, iar din acestea, 544 au fost in favoarea lui Traian Basescu, in timp ce277 au fost pentru Adrian Nastase.
Al cincilea set de probleme a privit situatii mai critice inregistrate in judet care se impun a fi solutionate cat mai urgent, ca situatia din Gara Halmeu, unde exista un pericol real de explozii datorita unor transporturi periculoase, situatia de TEXTILA- ARDELEANA si Filatura de bumbac din Carei, care au fost afectate de manoperele frauduloase ale unui cetatean german si situatia de la Cehal, unde trebuie finalizate ultimele retrocedari si puneri in posesie.
Colegiul 3 (67.121) pentru Camera Deputatilor are in componenta localitatile Lehliu Gara, Alexandru Odobescu, Dor Marunt, Ciocanesti, Dorobantu, Frasinet, Gradistea, Giubanesti, Ileana, Independenta, Lehliu Sat, Lupsanu, Manastirea, Nicolae Balcescu, Sarulesti, Ulmu, Valea Argovei si Vlad Tepes.
Suna cam peiorativ, cam de Gara de Nord. Si mai vrei sa spui, stimata AMP, ca matale ai fortat-o sa demisioneze, iar Udrea e ministru datorita unei relatii private ?
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
Dragnea va uita de solemnitatea cuvantului dat si, la fel ca-n Caragiale, vor triumfa discursurile despre scumpa noastra tarisoara, stabilitate, responsabilitate - ura si la gara.
La revenirea in tara - care a avut loc cu trenul, in Gara Regala Baneasa - Regele si Regina-mama au fost intampinati foarte rece - pana la nepolitete - de aceiasi ministri ai guvernului comunist Petru Groza.
"duceti-ne in gara la Tiburtina ca pierdem trenul ". Ei nu lucreaza in Cetatea Eterna, ce prin Catania, Catanzaro, Salerno si trebuie sa ajunga cit mai repede, astfel nu au unde petrece noaptea.
Prin acest pasaj, cei care vin dinspre gara vor evita doua intersectii. Daca ne ajuta relieful, poate incepeam pasajul de la mijlocul strazii Carol.
Face jonctiunea intre zonele Titulescu si Grozavesti, trecand peste Calea Grivitei, caile ferate ce ajung in Gara de Nord, Calea Plevnei si raul Dambovita.
Statia intermodala cu lifturi si scari rulante a fost finalizata, dar fara trotuarul rulant care ar trebui sa faca legatura cu Gara de Nord.
Basarab 1 si 2, Constantin Brancoveanu, Dristor 1 si 2, Eroii Revolutiei, Eroilor, Gara de Nord 1 si 2, Grozavesti, Izvor, Lujerului, Mihai Bravu, Obor, Petrache Poenaru, Piata Iancului, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 1 si 2, Politehnica, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate.
Dupa trecerea pericolului, Holden a imprumutat cativa dolari de la Phoebe si a fugit la Domnul Antolini, fostul lui profesor de engleza, unde si-a petrecut o parte din noapte pana cand s-a trezit cu mana profesorului pe fruntea sa si s-a speriat, gandindu-se la ce fel de om ar putea fi acesta si a plecat la gara unde isi lasase bagajele si unde si-a petrecut restul noptii dormind pe o banca.
Grivita la malul Borcii (asta pentru a prinde Liceul Economic si Piata Mare, Gara CFR Calarasi Port , uzinele electrice si de apa, Turnul de Apa, spitalul vechi, maternitatea, arestul, dar si podul peste Jirlau, stavilarul, iar la sud,faleza si portul vechi), in aceest spatiu fiind cca 300 cladiri (mai exact 296 ), acestea fiind mai mari sau mai mici.
Cand s-a construit Gara de Nord, zona nu putea ramane una de vii si livezi si atunci primaria si-a propus sa modernizeze si spatiul comercial.
Sunt cunoscute situatiile in care in vis auzim o masina care claxoneaza strident dupa care ne trezim brusc si observam ca suna desteptarea si e timpul sa plecam la munca sau la gara.
SN CFR (30 de milioane de euro pentru a face curatenie in garniturile de tren), Metrorex, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Posta Romana, Registrul Auto Roman, un contract cu cele doua baze militare americane din judetul Constanta.
Cand am ajuns acasa, am observat ca am chilotii pe dos xxx Badea Gheorghe ii cere casieritei din gara un bilet de la Cluj la Bucuresti da sa fie musai la geam.
google-analytics.com