Cautare

61273 de rezultate pentru "furt din genti" (9.09 secunde)
Este vorba ca, daca se dovedeste ca acesta este un furt intelectual, atunci trebuie sa sufere consecinte toti cei care i-au aprobat aceasta lucrare, incepand cu indrumatorul de lucrare si, de asemenea, dl. Ponta trebuie sa-si dea demisia din functia de prim-ministru.
In mod concret, mesajul e-mail a fost transmis ca venind in mod aparent din partea BRD si solicita accesarea unui site cu design identic cu cel al serviciului de internet banking www.brd-net.ro in scopul completarii unor date personale (user si parola, numar card, data expirarii cardului, PIN-ul).
Comit furt dupa furt constienti ca, atunci cind sint prinsi, judecarea lor se face in stare de libertate. ... S-a vorbit de educatia din familie, de rolul scolii si de institutiile de ocrotire.
Perchezitii de amploare, in aceasta dimineata, in Bolintin Vale. Politistii au descins la locuintele mai multor persoane banuite de furt de curent.
Parchetul rus i-a acuzat pe viceministrul de finante Serghei Storceak (foto) si fostul viceministru de finante Vadim Volkov de “furt la scara mare”, dupa o ancheta pe care presa a privit-o drept un atac vizand aripa liberala a Guvernului, condusa de ministrul de finante Aleksei Kudrin.
"Vreau sa fac o precizare cu privire la presupuse acuzatii care mi se aduc astazi, in presa, cel mai probabil pe seama unei rivalitati politice. Acuzatiile sunt false, nu este vorba de niciun furt!"
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane: ... trusa sanitara, stingator, rezerva becuri, cric, 2 triunghiuri si vesta reflectorizanta (in Bulgaria este obligatorie) - deoarece sunt temperaturi de peste 38 de grade, cu tot aerul conditionat din masina, mainile pot transpira.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... Genoveva face parte din a doua categorie.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Esarfele sunt din matase si costa intre 10 RON - 6 RON, manusile din lana costa intre 30 RON - 35 RON, iar caciulile din lana au diverse culori si modele. Aducem materiale naturale din India, Nepal si Thailanda.
Tari din Europa, precum Germania si Franta ocupa abia locurile patru si cinci in ceea ce priveste numarul de unitati francizate. ... Mikit Mikit este primul constructor din Franta de case individuale traditionale.
Vedeta a propus un eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
La standul lor gasiti portofele - 12 RON, bratari - 15 RON, esarfe - 10 RON, coliere - intre 25 - 55 RON si tricouri din bumbac - 70 RON. ... Esarfele sunt din matase si costa intre 10 RON - 60 RON.
In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati. Toate piesele din colectia Hispanitas sunt realizate in Spania, din piele de bovina 100% atat in interior cat si in exterior.
La standul meu gasiti obiecte din piele de vita, precum bratari de diferite culori, din piele, portofele din piele - la 5 RON si la 100 RON, genti de piele, cu motive traditionale, curele din piele - la 100 de RON indiferent de model, accesorii diverse precum port telefon, port ochelari, suport pentru chei - intre 30 RON - 50 RON.
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. ...   Produse de iarna, la preturi pornind de la 35 de lei Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor sa se pregateasca din timp pentru sezonul rece. ... Nu lipsesc nici produsele din blana.
Foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" face, de ieri, concurenta magazinelor din Craiova. ...   Produse de iarna, la preturi pornind de la 35 de lei Târgul inaugurat ieri vine în întâmpinarea celor care vor sa se pregateasca din timp pentru sezonul rece. ... Nu lipsesc nici produsele din blana.
google-analytics.com