Cautare

117 de rezultate pentru "franco" (3.04 secunde)
Actul final sustinut pe marele ecran de Mark Ruffallo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco si noua aditie Lizzy Caplan a trezit curiozitatea mai multor vedete de la noi, care s-au prezentat nerabdatoare la evenimentul de lansare al filmului.
in 1996 joaca in co-productia franco-romana Asfalt-Tango regizat de Nae Caranfil, in 1997 pleaca in Franta pentru a juca in thrillerul Nekro in regia lui Nicolas Masson, iar in 1998 revine in tara pentru un rol in filmul Dublu extaz al lui Iulian Mihu.
Centrul Cultural Francez a fost inchis temporar in primii ani ai regimului comunist in Romania, prin denuntarea unilaterala la 20 noiembrie 1948 a acordului de cooperare incheiat de Romania cu Franta la 31 martie 1931, dar, in urma acordurilor culturale franco-romane din 1965, i s-a permis redeschiderea in 1970 sub denumirea de Biblioteca Franceza.
Am inceput un dialog sustinut cu Ungaria si cu minoritatea maghiara din Romania, care a condus la semnarea unui Tratat ce semnifica reconcilierea istorica, pe modelul reconcilierii franco-germane de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial.
Conform presedintelui Hollande, initiativa comuna franco-germana urmareste gasirea unei solutii acceptabile pentru toata lumea. Liderul de la Paris a mai declarat ca tara sa nu sustine aderarea Ucrainei la NATO.
o mutatie genetica lasa organismul fara aparare in fata virusului gripal O mutatie genetica ar putea fi cauza formelor foarte severe de gripa depistate la copil, sustine un recent studio franco-american, prezentat in editia online Le Point.
Magda Marincovici) 6 copii afectati de o boala genetica letala, sindromul Wiskott-Aldrich, au fost slavati datorita tratamentului bazat pe virusul HIV inactivat, raporteaza un studiu franco-britanic, marti, 21 aprilie a.c., prezentat la BBC.
Magda Marincovici) O echipa de cercetatori franco-americana a reusit sa reprogrameze bacteriile, astfel incat acestea sa poata depista urmele de zahar din urina pacientilor afectati de diabet zaharat.
In luna noiembrie, Franco Indian, una dintre cele mai vechi companii farmaceutice din India, lanseaza in Romania gamele Dexorange si Native +, suplimentele alimentare naturale ideale pentru tratarea celor mai frecvente probleme cu care se confrunta organismul atunci cand aportul de vitamine si minerale este scazut.
A urmat vestita batalie navala de la Navarino intre flota anglo-franco-rusa si, pe de alta parte, cea egipteana. Distrugerea completa a flotei egiptene a insemnat ,in realitate, eliberarea Greciei.
Dansul m-a asemuit insa tenorului care a cucerit opera new yorkeza, Franco Corelli, atat ca si volum al vocii, cat si ca si statura.
Dansul m-a asemuit insa tenorului care a cucerit opera new yorkeza, Franco Corelli, atat ca si volum al vocii, cat si ca si statura.
Este adevarat ca, prin vetoul francez, Uniunea nu va dispune de un presedinte si de un ministru de Externe ai ei, nici de un Parlament cu puteri sporite, nici de un condominium franco-german mai autoritar la nivel continental.
o Europa politica, dorita de tandemul franco-german, sau o Piata Comuna, sustinuta de Marea Britanie. Altfel spus, o Europa sociala, imaginata de partidele social-democrate si crestin-democrate fondatoare ale proiectului european, sau o Europa liberala pentru care pledeaza laburistii britanici.
Intamplarea face ca, in chiar acea zi, cu cateva ore inainte de vot, am luat masa de pranz, la Strasbourg, alaturi de o duzina de alti colegi din grupul liberal european, cu Franco Frattini - comisar european pe probleme de justitie si un vechi suporter al d-nei Macovei.
Motorul franco-german si-a demonstrat vitalitatea, iar cancelarul german Angela Merkel, vedeta reuniunii, a devenit vedeta europeana a zilei. Viitorul presedinte, Portugalia, ambitioneaza, la randul sau, o performanta - definirea textului noului Tratat, care va fi ratificat fie de parlamentele nationale, fie, in doua-trei tari, prin referendum.
Claudio Ramos, Fabio Cardoso, Eustaquio, Grujic, Sanchez, Jaime, Namaso, Andre Franco, Romario Baro, Toni Martinez, Goncalo Borges, Ze Pedro Arsenal:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com