Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (2.63 secunde)
Fotografie din planor, elicopter, saloane, prezentari de moda si fotografii la peste 150 de nunti. ... Ovidiu Huiban are 25 de ani de experienta in domeniu, a lucrat 15 ani ca fotoreporter de evenimente si a facut 1.600.000 de fotografii!
Dupa al doilea razboi mondial, fotografii incep sa se joace si mai mult cu tehnicile de iluminare si sa exploreze universul vizual al nudului. Bill Brandt este unul dintre fotografii emblematici ai acestei perioade, remarcandu-se printr-o viziune grafica socanta, dupa cum a fost catalogata la acea vreme.
Sunt imprimate fotografii de familie, de copii si de animale pe diverse materiale: ... Multa lume aduce poza de familie cu bunicul, cu familia - fotografii vechi, pentru ca le este frica sa se deterioreze.
In cadrul Proiectului finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale s-a realizat pentru prima oara in Romania o dotare a unitatilor de invatamant preuniversitar si institutiilor publice cu o colectie de tablouri cu imagini tip fotografii - Galeria Razboiului de Reintregire a Romaniei din anul 1917 in peste 4.000 de locatii.
"Marele Razboi al Reintregirii Neamului 1916-1918" (fotografie), "Heraldica Marilor Familii Boieresti" (efigii din bronz, fotografii), "Arcul de Triumf in Imagini" (fotografii, machete), "Marea Unire de la 1918" (coroanele si sceptrul regal reproduse la scara 1:1, fotografii), "Legiunea Voluntarilor Romani din Italia 1918-1919".
Cridovni a primit in 30 de ani peste 2200 de rapoarte de observare, inclusiv fotografii si clipuri video; ... Fac apoi fotografii si vorbesc cu vecinii martorilor. ... Pentru analiza imaginilor se face apel la o echipa de specialisti de la baza aeriana Boiso Lanza, care efectueaza fotografii aeriene.
Mihaela si-a dezativat rapid contul de pe reteaua de socialziare, insa Huff.ro a reusit sa puna mana pe cateva fotografii de colectie ale familie Grindeanu. Astfel, huff.ro a publicat o serie de fotografii rare din familia lui Sorin si sotiei sale Mihaela Grindeanu.
Cridovni este recunoscuta pentru faptul ca in 30 de ani a primit peste 2200 de rapoarte de observare, dar si diverse clipuri video, precum si fotografii. ... Se fac fotografii si se vorbeste si cu vecinii martorilor.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Creatorii albumelor de pe Facebook le vor putea oferi acces la maximum 50 de persoane, care vor putea la randul lor incarca pana la 200 de fotografii. ... Pana acum, utilizatorii de Facebook puteau incarca fotografii doar in albumele foto create de ei.
Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe pagina de Facebook doua fotografii cu un salon de nunti despre care scrie ca este asa cum viseaza ea. ... "To be as we dreamed" (Sa fie asa cum visam), a scris Adelina alaturi de fotografii.
Cercetari recente efectuate de noi asupra unor fotografii de epoca, pe care le-am coroborat cu mai multe izvoare istoriografice, ne permit sa afirmam urmatoarele:
Pe langa sculpturi, fotografii si documente extraordinare ale lui Brancusi, au fost expuse si opere ale contemporanilor sai, cum ar fi Marcel Duchamp, Medardo Rosso sau Auguste Rodin.
Am venit cu fotografii vechi, manuale vechi, o plosca de nunta - la 100 de RON, o cutie de bomboane veche, un carusel vechi - la 100 RON, o icoana veche - la 70 RON si tablouri vechi.
Totusi geologul a facut, pe furis, cateva fotografii. ... In acelasi cufar au mai fost gasite (in alt compartiment) fotografii din 1947 ale geologului si sotiei sale, impreuna cu generalul Eisenhower si cu alte personalitati.
Printre acestea, fisiere cu privire la faimosul incident din padurea Rendlesham, fotografii relevante trimise Ministerului Apararii, jurnalul unei nave care contine informatii despre un OZN vazut in timpul unui exercitiu militar al NATO, un film realizat de militarii care au fost trimisi cu avionul lor de vanatoare sa intercepteze un OZN etc...
Doctorul a spus insa ca nu a a venit momentul ca presa sa faca fotografii sau sa ia imagini ale presedintelui. "Mai tarziu imagini si fotografii.
Cat timp a urmarit obiectul, Barbutiu spune ca a facut si fotografii. ... Dupa ce a aterizat, i-a spus maistrului care se ocupa de aceste fotografii sa scoata filmul si sa-i faca si lui o copie dupa el, iar a doua zi dimineata sa i-o dea.
Minciunile DADL, contrazise de fotografii la zi La randul ei, Directia Apele Romane "Dobrogea" Litoral, acolo unde mai are plaje - iar aceste zone nu sunt putine - isi trimite utilajele pentru curatarea acestora cel mai probabil dupa "ureche".
Pe mai multe fotografii, din 2 mai 2016, realizate de Observatorul Solar si Heliosferic (SOHO - Solar and Heliospheric Observatory), al Agentiei Spatiale Europene, aflat pe un satelit lansat in urma cu douazeci de ani si exploatat in cooperare cu NASA, se observa un misterios cub sau patrat negru, aparent plutind intre satelit si Soare, in imediata apropiere a coroanei solare.
google-analytics.com