Cautare

496 de rezultate pentru "fotografii" (3.44 secunde)
Pe parcurs, ASFAN a primit si examinat rapoarte scrise, fotografii, inregistrari video si alte date (doar o mica parte din toate cazurile observate). ... Nu au fost facute fotografii sau inregistrari video.
Asa cum povestea, el a plasat anunturi in ziarele locale de pe coasta de est a S.U.A., cautand persoane care l-au vazut pe Elvis in 1954, si aveau fotografii sau filme cu el.
dr Constantin Tudor completeaza textul cu cateva fotografii de ieri si de azi. ... Eugen Nicolau de la Spitalul Malaxa din Bucuresti pentru numeroaselor fotografii privind activitatea medicala de la Calarasi pe care mi le-a pus la dispozitie cu multa amabilitate.
Apoi, foaia cu fotografii si ultima foaie, cu acoperisul, asteriala, asa cum reies din poze si calcule. ... xxx In final, iata cateva dintre titlurile care insotesc pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan cele cateva zeci de fotografii cu machetele ing Titus Cristescu:
Asta apropo de pajistile de fotografii "compromitatoare" aparute in ultimele zile, fotografii care nu dovedesc nimic. Ceea ce este cu adevarat compromitator nu va fi facut public, pentru ca publicitatea anuleaza capacitatea de a folosi evenimentul impotriva persoanei.
Stilul nou al modelului Fiesta a fost bine primit de public inca de la primele fotografii publicate si a entuziasmat fanii. ... Din spate, Fiesta arata foarte bine, chiar mai bine decat in fotografii.
Editia de azi a Gazetei Sporturilor nu contine fotografii. ... De aceea, am creat o editie speciala, fara fotografii. Pe fiecare pagina, in locul imaginilor publicam azi reactiile memorabile ale oamenilor, cristalizate in cuvinte.
In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei.
Daca utilizatorii sunt interesati sa gaseasca mai multe informatii despre localitatea pe care o cauta (pentru o calatorie sau o locatie noua pentru intalniri de afaceri), acestia se pot folosi de informatiile suplimentare oferite in mapplet-uri sub forma de fotografii Panoramio, feed-uri in timp real oferite de webcam-uri sau din articole Wikipedia.
Pe Google+ au fost postate atat cateva informatii despre Project Glass, cat si fotografii si un video care descrie conceptul. ... Ochelarii permit posesorului sa asculte si muzica, desi din fotografii si video nu reiese ca ar fi dotati si cu casti.
• Potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Birmigham, daca publicam prea multe fotografii personale riscam sa ne pierdem prietenii. • A treia greseala frecventa este atunci cand publicam fotografii care contin prea multe informatii, cum ar fi locatia GPS.
Fotograful profesionist Simion Buia, de la Academia de Fotografie, prezent la evenimentul de lansare din 31 octombrie, a realizat o mini-expozitie de fotografii superbe, realizate cu X1 Soul. El a explicat ca telefonul are o aplicatie care permite inlaturarea din fotografii a elementelor nedorite.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Multi dintre internautii americani care folosesc platforma Twitter, trimit e-mailuri si distribuie fotografii cu ajutorul telefoanelor mobile prezinta chiar niveluri mai putin ridicate de stres.
Studiile legate de influenta comunicarii virtuale in viata reala ne spun ca persoanele care isi actualizeaza frecvent status-ul, se eticheteaza in fotografii, au multi prieteni dintre cei pe care nu ii cunosc in viata reala si au trasaturi narcisice mai accentuate decat cei care folosesc FB mai putin in aceasta directie.
Chiar daca sunt putini oameni care nu cunosc anatomia divei, dupa atatea fotografii sexy, un pictorial fie el si cu RiRi doar pe jumatate goala este binevenit oricand.
Intre o lansare de carte si un referat la lucrarea de doctorat in stiintele militare, Christian Ciocan posteaza fotografii pe Facebook, cum sunt si cele cu matul sau, Carbunel, si cu superbul sau jeep Grand Cherokee.
Atunci aveam un curs de fotografie, unde pentru a promova examenul la facultatea de Jurnalism de la Universitatea Hiperyon am avut de realizat 10 fotografii pe diferite teme. ... Primeam mesaje in special de la cei care sunt plecati din tara, nu stiau de ce nu mai apar fotografii.
La examen am avut de realizat 10 fotografii pe diferite teme. ... - Cred ca fotografii romani sunt foarte talentati. Sunt cativa pe care ii urmaresc mereu si incerc sa fur ce este mai bun.
Peisajele naturale sau urbane, natura moarta, cu flori, fructe, instrumente muzicale sau alte obiecte mai mult ori mai putin comune, reprezinta de asemenea teme favorite pentru fotografii experimentati, care in lipsa culorii care sa le insufleteasca creatia, se vor folosi de efectele formelor si umbrelor.
google-analytics.com