Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (3.20 secunde)
Fundatia World Vision Romania, in parteneriat cu Patriarhia Romana, organizeaza marti, 9 iunie, incepand cu ora 10.00, in Sala Mica a Casei de Cultura Dragan Muntean (Piata Victoriei nr.
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate. Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Londra a implicat costuri uriase, cifrate la aproximativ 27 de milioane de euro. O suma colosala, pe care britanicii au cheltuit-o pentru a organiza o festivitate grandioasa.
Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Traian Basescu s-a faultat singur? Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
(Continuare) Profesor de Socialism Stiintific pentru studentele de anul V - De ce-ati dat la Filosofie? ... Cei mai buni elevi dau la Filosofie." M-am trezit la facultatea asta, dar a fost dificil, pentru ca se dadea admitere la istorie si a trebuit sa invat, intr-o luna, toata materia.
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice din tara vor fi instruiti la Craiova, in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, precum si de tehnologii si practici moderne, necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Traian Basescu: ... Dar de ce s-a anuntat prea devreme? ... Traian Basescu:
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". Dupa 5 ani de mandat prezidential, ea ramane cu niste anchete penale. El inca nu are anchete pe rol din motive de imunitate, dar limitele Constitutiei nu sunt infinite.
CUM RAMINE CU BASESCU Intrebarea a fost simpla - daca avem un Vlad Dracul zis Tepes, un Mihai Viteazul, sau un Ferdinand Intregitorul, cum va ramine in istorie Traian Basescu ? Dupa aceste etichete, putem sa intelegem mai bine care este imaginea lui Traian Basescu azi in societatea romaneasca.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente indiferent daca urmaresti sa iti consolidezi pozitia intr-o companie, sa promovezi sau in cazul in care te afli in cautarea unui loc de munca.
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
google-analytics.com