Cautare

7776 de rezultate pentru "festivitate de absolvire facultatea traian deva" (4.93 secunde)
Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre producatorul de materiale de constructii Macon Deva a tapte firme membre ale grupului Simcor Oradea, apreciind ca aceasta nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata, care sa conduca la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei, se arata intr-un comunicat al autoritatii.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an Nici 2014 nu va fi anul in care soferii vor merge pe mai multi kilometri de autostrada.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. Dupa absolvire a lucrat ca lector la sectia Proza-Poezie a Editurii Albatros (1970-1985), functionar la Centrala Editoriala (dec.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Cantareata de 18 ani Francesca Lucarelli a avut parte de cateva zile incarcate. S-a pregatit temeinic pentru balul de absolvire, caci a terminat cu brio International School of Bucharest, urmand ca din toamna sa mearga la o Facultate de profil, cel mai probabil la Universitatea Romano-Americana.
La aceasta ora, Romania se confrunta cu o mare criza de meseriasi pe piata muncii. Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Ieri, a avut loc deschiderea anului universitar al Facultatii de Horticultura Bucuresti, la care au participat Rector Sorin Mihai Campeanu - Presedintele CNR, Presedintele AUF, Prorector Florin Stanica - enciclopedia usamv, responsabil Centrul de Cercetare Hortinvest, Coordonare Serviciu International " Burse, Prorector Razvan Teodorescu - responsabil Centru de Consiliere si Orientare in Cariera, Statiuni didactice si de cercetare Moara Domneasca, Pietroasa, Istrita, Prorector Dumitru Dragotoiu - zootehnie, nutritie, hrana sanatoasa si Decanul Facultatii de Management si Dezvoltare Rurala - Toma Dinu - Prezentare Targ Agroturism si responsabil Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - Oana Mihalascu.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Acuzatii fara precedent la adresa lui Traian Basescu: ... Gabriel Zamfirescu) Acuzatii extrem de grave la adresa fostului presedinte, Traian Basescu.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
Ziarul financiar publica o analiza cu titlul "De ce nu are Romania autostrazi:
inca 140 kilometri, cel putin pe hartie Aproape 140 de kilometri de autostrazi, cu un cost de 930 de milioane de euro, au ca termen de finalizare anul 2013, arata o analiza a ZF pe baza datelor transmise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
google-analytics.com