Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (4.04 secunde)
Regimul Basescu este o parodie damboviteana a regimului Putin, actualul sef al statului fiind controlat de serviciile secrete, care doresc sa dirijeze economic si politic Romania, sustine fostul presedinte Emil Constantinescu.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a criticat marti declaratiile facute de Traian Basescu in legatura cu Tratatul semnat cu Ucraina.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor. Programul aprobat de CJC la initiativa lui Nicusor Constantinescu este clar si precis:
Traian Basescu a evitat, marti, dupa incheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, sa dea mana cu fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu, salutandu-i pe acestia de la distanta, printr-o inclinare a capului.
Declaratia acesteia vine in completarea afirmatiilor lui Cristian Constantinescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR). Constantinescu a adus in discutie problemele majore create de intermediarii de asigurari RCA care uita sa-si indeplineasca unele din datoriile esentiale.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD. ... Mai vad pe aceasta brosura, in fotografie, ca sunteti incadrat de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutite” impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
Asa ca au dat pe goarna unul dintre numele care au cele mai mari sanse de a se lua "la tranta" cu Nicusor Constantinescu, fostul presedinte (catalogat de unii "ilegal"), dar pe care, in continuare, il sustine PSD.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Fostul presedinte Emil Constantinescu se va prezenta astazi la CNSAS "pentru a-si oferi sprijinul" in sustinerea acuzatiilor privitoare la posibila colaborare cu Securitatea a presedintelui Traian Basescu.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat in cursul zilei de vineri ca va da in judecata Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru nedemararea procedurilor de cercetare a dosarului presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si incalcarea propriei legi de functionare.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Constantinescu si Iliescu, luati la rost Astfel, democratul a spus ca nu intelege cum si de ce dosarul sau a devenit unul de siguranta natio-nala in anul 2000, cand el era ministrul Industriilor, pentru ca dosarul nu contine niciun element care sa puna in pericol siguranta tarii.
Desi initial nu a dorit sa spuna cine au fost persoanele la care a apelat pentru a-l ajuta pe Burcin, Gheorghita Corbu a recunoscut ca cel la care a apelat este Nicusor Daniel Constantinescu.
Tot ieri, acelasi presedinte al Camerei a organizat o receptie cu ocazia implinirii a 10 ani de la castigarea alegerilor de catre CDR si Emil Constantinescu.
Nicusor Constantinescu, prim vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, a anuntat ieri ca va inainta plangeri penale si civile impotriva prefectului Danut Culetu si a subprefectului Claudiu Palaz in cazul referendumului de la Tortomanu, acuzandu-i pe cei doi de abuz in serviciu.
google-analytics.com