Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (2.63 secunde)
Emisiunea "Sinteza zilei" cu Adrian Nastase in platou a inceput cu un rating de 4.4. Media a fost de 5 puncte de rating, iar varful a atins 6.8 puncte.
CNA va introduce joi, pe ordinea de zi, emisiunea de pe Pro TV. Aceasta este ''una dintre cele mai rapide reactii ale forului de reglementare din audiovizual din ultima perioada''.
- Catalina Porumbel, Lidia Fecioru si Voropchievici Mihai au fost imbracati superb in ziua de 13 aprilie 2019, la emisiunea Adevaruri ascunse. ... Lidia Fecioru in verva, a dominat emisiunea, cu stilul ei popular autentic.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
"Din emisiunea la care faceti referire nu reiese ca exista negocieri intre Crin Antonescu si Sorin Oprescu pentru retragerea acestuia din urma. ... Deocamdata insa, analizand doar emisiunea cu pricina, nu avem absolut nimic la mana.
Dar Antonescu, inteligent si pe faza fiind, a prins el din zbor trenul de Cluj, intrand in emisiunea televizata si confirmand cei trei "O":
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
La Radio Ecoul Moscovei, in seara zilei de 5 ianuarie, s-a discutat despre presedintele Basescu, iar tema muzicala Bond a deschis emisiunea.
Sper ca isi vor face treaba impreuna", a mai spus ministrul Finantelor.Va continua si la "Danutz SRL" Chiar daca va deveni oficial al Cabinetului Boc, Bittman a anuntat ca nu va renunta la emisiunea pe care acesta o are la TVR 1, "Danutz SRL", Bittman a spus ca va continua sa o realizeze.
Invitat la emisiunea lui Turcescu, fostul ministru de Externe si actualul profesor universitar Adrian Cioroianu a facut si cateva precizari legate de relatia sa cu Traian Basescu.
Evenimentul Zilei il citeaza pe Alin Teodorescu, prezent la B1TV, la emisiunea "100%":
Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, la emisiunea "100%", ca in ultimele 2-3 luni a inceput sa fie contactat periodic de membri ai PDL care ii spun ca vor sa termine cu Emil Boc si s-au saturat sa fie condusi de Basescu.
Declaratiile au fost facute in emisiunea Ultima Sansa. ... Romania este in mainile lui dracu Basescu", a declarat Victor Ponta in emisiunea Ultima sansa, moderata de Mihai Tatulici.
Acestea sunt principalele teme pe care le va aborda presedintele Romaniei, Traian Basescu, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de la orele 10.00 de PRO TV DESPRE VIZITA IN SUA A fost o vizita foarte bine pregatita.
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Gigi Becali, alt reprezentant al partidelor antisistem, isi va anunta pozitia in emisiunea lui Catalin Striblea, la Romania Tv.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de PRO TV, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta.
La emisiunea "Salajul voteaza", difuzata de Salajeanul TV, senatorul a vorbit despre ceea ce a insemnat pentru el experienta din Parlament, dar si despre "legea stramba" care l-a facut sa rateze intrarea in Senat in 2004, desi a acumulat cel mai mare numar de voturi din judet.
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
google-analytics.com