Cautare

664 de rezultate pentru "emisiunea" (2.70 secunde)
canapea si fotolii de 6 milioane, pentru emisiunea lui Agathon Cu gesturi sau fite insa, Dan Matei Agathon ramane la fel de volubil ca pe vremea cand controla litoralul in calitate de ministru si chiar, din exces de zel, gusta din berea oferita cu generozitate si emotie de comerciantii de pe plaja.
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
Emisiunea lui Catalin Maruta a fost de 1 decembrie lider de audienta atat cu prima editie de dimineata, cat si cu cea de-a doua.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Emisiunea lui Christian Sabbagh a fost scoasa din grila de programe a postului Kanal D. ... Christian Sabbagh a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj prin intermediul caruia anunta faptul ca emisiunea lui, Sabbagh in actiune, a fost scoasa de pe post.
Banca Comerciala Romana (BCR) vrea sa atraga pana la 575 de milioane de lei prin emisiunea de obligatiuni cu dobanda fixa de 7,25%, anunta NewsIn, citand o decizie adoptata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare. Emisiunea se va derula la Bursa de Valori Bucuresti, in perioada 8-21 noiembrie.
Noua bancnota de 10 lei, reproiectata, va avea aceleasi caracteristici cu actuala bancnota de 10 lei din emisiunea 2005, respectiv aceleasi dimensiuni, aceeasi culoare predominanta, aceleasi elemente grafice.
Din anul 1999, lucreaza in televiziune mai intai ca reporter si corespondent economic la postul TV Antena 1 si in prezent, din anul 2005, realizeaza emisiunea Biz Bazar de la postul TV Antena 3.
Emisiunea filmata in Romania a generat un val de discutii pe internet, atat pe forumurile auto, cat si pe cele mai putin specializate. ... Un alt punct de vedere, apartinand tot comentatorilor din Romania, este ca emisiunea promoveaza tara mai bine decat orice campanie realizata pana acum in acest scop.
DJ-ul care a rostit primele cuvinte pe frecventele Europa FM, George Zafiu, a pregatit ascultatorilor o supriza de exceptie in emisiunea lui, "Europa Express".
Tot aici realizeaza emisiunea "Ca la carte". ... Emisiunea nu se doreste a fi una pentru elite sau de inalta tinuta academica, ci una de accesibilitate mai larga, insa fara a scadea nivelul dezbaterilor.
Asa am descoperit, pe France 2, emisiunea "The ou cafe", realizata de Catherine Ceylac. ... Hessel fost invitat la emisiunea Catherinei Ceylac pentru succesul extraordinar al cartii sale - de fapt o brosura de vreo 20 de pagini - "Indignez-vous!" Peste un milion de exemplare vandute in Franta.
Sorin Ovidiu Vantu, actionarul majoritar al postului Realitatea TV, este nemultumit de decizia lui Ghita de a opri brusc emisiunea "Ora de foc".
In prezent, in grila Antena 3 este programata, de luni pana vineri, de la ora 20.00, emisiunea "Stirea zilei" cu Gabriela Vranceanu Firea.
CNA a amendat postul din Baneasca cu 80.000 de lei pentru vulgaritatile din emisiunea "In puii mei". Reprezentantii CNA acuza ca emisiunea "In puii mei" a incalcat legislatia audiovizuala privind protectia copiului cand Mihai Bendeac a mimat o scena de sex cu Daniela Crudu.
De fapt, cred ca el a fost primul personaj exotic din emisiunea lui Mihai Gadea, undeva la inceputul anului. ... A aparut emisiunea "In premiera", care este evident un lucru spectaculos in grila Antenei 3. Emisiunea lui Victor Ciutacu, "Vorbe grele", s-a pozitionat ca emisiune de interviu de top.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea.
In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu? ... Emisiunea va fi pe post. ... I.B :Emisiunea Andreei Marin cum se va numi?
Emisiunea va putea fi urmarita sambata, de la aceeasi ora, si pe TVR+ si a fost difuzata pe TVR HD duminica, 26 mai, de la ora 18.30.
google-analytics.com