Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.43 secunde)
El a precizat ca principalele destinatii externe in 2005 au fost Germania, Elvetia, Olanda si Italia. Ponderea in livrarile la export a fost detinuta de miere (60%), produse de origine vegetala (30%) si produse lactate procesate (20%).
Elvetia va aloca in urmatorii trei ani 1,13 milioane de euro pentru finantarea unui program de asistenta tehnica care vizeaza cresterea competitivitatii exporturilor romanesti, potrivit Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
"Pentru tramvaie am incheiat un contract cu o societate din Rotterdam, dar avem probleme cu o firma de transport din Elvetia.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a semnat ieri cu Secretariatul pentru Cooperare Economica din Elvetia si cu Centrul International pentru Comert din Geneva un acord de finantare pentru dezvoltarea exporturilor romanesti, pe perioada 2006-2008, in valoare totala de circa 1,5 milioane de dolari.
Bulgaria este si ea prezenta pe piata aeriana din Romania cu Hemus Air, Turcia cu Turkish Airlines, Malta prin operatorul Air Malta, Siria prin Syrian Airlines, Spania prin Air Madrid, Slovacia prin Sky Europe Airlines, Elvetia prin Swiss Air.
Cerintele Uniunii Europene in domeniul asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto (RCA) se re­fera la existenta legislatiei si a me­canismelor, care sa asigure ca orice proprietar de autovehicul incheie obligatoriu o asigurare RCA care sa fie valabila pe tot spatiul economic eu­ropean, plus Elvetia.
Orice proprietar de autovehicul incheie obligatoriu o asigurare RCA care va fi valabila pe tot spatiul economic european plus Elvetia, intrucit se indeplinesc cerintele Uniunii Europene in domeniul asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto.
Calificarea obtinuta in Elvetia constituie baza unei cariere de succes intr-o afacere prospera. Acesta e motivul pentru care an de an, numarul studentilor care vin sa-si insuseasca legile "industriei ospitalitatii" este din ce mai mare.
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
Dupa acestea vin tari ca Singapore, Arabia Saudita, Marea Britanie, Norvegia, Elvetia, Australia si Suedia. Rezultatele pe baza carora s-a realizat topul au fost obtinute printr-o cercetare bazata pe interviuri.
In acest moment, piata romaneasca a cimentului este controlata de trei dintre principalele grupuri la nivel mondial, respectiv Lafarge - Franta, Hol-cim - Elvetia si Heidelberg Cement - Germania.
In cazul celor de la Asitrans, aceasta este valabila numai pentru statele membre ale Uniunii Europene si Elvetia, Islanda, Norvegia, Liechtenstein, Andorra si Croatia.
Primele pozitii vor fi ocupate in 2007 de Norvegia, cu un excedent de 17,9% din PIB, si Elvetia cu 15,5%.
Firma s-a orientat si catre export, 30% din productia medie de 120 - 130 de tone pe luna avand destinatii precum Belgia, Elvetia, Austria sau Germania, Bosch numarandu-se printre clientii firmei Moviplast.
Numai la sfarsitul anului, spre exemplu, aproape toti directorii din cadrul CNH, in frunte cu directorul general Daniel Surulescu, au vizitat "in interes de serviciu" Polonia, Franta, Germania, Estonia sau Elvetia.
Pana la sfarsitul lui februarie, consilierii Eures au primit de la omologii lor din Spatiul Economic European (SEE) 614 oferte de locuri de munca din sase tari membre ale UE.
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Liderul ierarhiei este Norvegia, cu un rating de 8,3, urmata de Olanda, cu 8,2 puncte, Danemarca, Suedia, Noua Zeelanda, Marea Britanie, Germania si Australia, cu 8,1 puncte fiecare, Elvetia si Austria, cu 8 puncte.
Acestea sunt Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croatia, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Japonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elvetia si Marea Britanie.
Ierarhia tarilor in functie de indicatorul agregat plaseaza pe primul loc Elvetia, care se situeaza intre primele 10 state la majoritatea indicatorilor partiali.
google-analytics.com