Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.45 secunde)
Aceleasi preturi pentru toate buzunarele sunt afisate in catalogul J'Info Tours si pentru oferta de schi din Austria (165 euro/persoana pentru un sejur de 7 zile), Elvetia, Franta, Andorra si Slovacia.
Cotidianul francez mentioneaza ca romanii plecati la munca in strainatate - mai ales in Spania, Italia, Germania, Elvetia - trimit in tara circa 3,5 miliarde de euro pe an, adica aproximativ 6% din PIB.
Conform prognozelor specialistilor austrieci, nivelul PIB din Romania si Bulgaria va creste fata de nivelul actual, aflat in jurul unei ponderi de 30% din media UE.
Romanul Vasile C, de 41 de ani, soferul unui automarfar inmatriculat in Romania, voia sa iasa din tara cu transportul de anvelope de la o societate din judetul Timis, pentru o firma din Elvetia.
In acest context, trebuie spus ca retehnologizarea grupului Portile de Fier I a fost facuta in 2000 de compania VA Tech Hydro din Elvetia, care a obtinut respectivul contract fara a fi organizata nici un fel de licitatie.
Principalele tari exportatoare de produse ecologice sunt Italia, Germania, Elvetia si Olanda. ... çn tarile din UE, piata alimentelor ecologice este mult mai dezvoltata, cifrele de afaceri in domeniu depasind 27 de miliarde de euro anual.
Apostu spune ca un pretendent cu sanse reale este concernul format din firmele Grihold (Elvetia) si Same-Doeutz (Italia si Germania), in concern implicindu-se si Uniunea Sindicala Tractorul.
Este vorba despre firma Alfa Oil, inregistrata in Elvetia. Potrivit unor surse din ANAF, in curand va avea loc si o intalnire cu reprezentantul Agentiei de Stat a Complexelor Federale a Federatiei Ruse, cel de-al doilea ofertant pentru actiunile Rafo.
Daca in 2003 Romania era pe locul 51, anul trecut a pierdut 3 pozitii, clasandu-se pe locul 54 din cele 60 de tari incluse in clasamentul realizat de Centrul pentru Competitivitate Mondiala al Institutului pentru Managementul Dezvoltarii (IMD) din Elvetia.
Realizat de Centrul pentru Competitivitate Mondiala al Institutului pentru Managementul Dezvoltarii (IMD) din Elvetia, anuarul are la baza 314 criterii de competitivitate.
PIB-ul Luxemburgului a fost in 2004 cel mai mare din UE si din tarile candidate, de mai mult de doua ori mai mare decat media Uniunii. ... Potrivit Eurostat, citat de siteul Euractiv, tarile din zona Euro au avut un PIB cu aproape 7% mai ridicat decat media UE.
Conventia de Tranzit Comun a intrat in vigoare de la 20 mai 1987, partile semnatare fiind 25 de tari din Uniunea Europeana si tarile AELS (Elvetia, Norvegia, Islanda, Liechtenstein).
Totusi, aceste produse merg cel mai bine la export, iar principalele tari sunt Germania, Elvetia, Olanda si Italia. Cel mai bine se exporta cerealele, oleaginoasele si proteicele, fructele de padure, plantele medicinale, mierea de albine si telemeaua de oaie.
In aceasta perioada are loc la Geneva (Elvetia) cea de-a treia examinare a politicii comerciale a Romaniei in cadrul OMC, cunos-cuta sub numele de Trade Policy Review Mechanism (TPRM).
Spre exemplu, o convorbire efectuata din Elvetia catre Italia costa, in medie, 0,08 euro, in vreme ce una din Spania catre aceeasi tara costa 0,18 euro.
Un cistig mai mare au realizat cei care au muncit anul trecut in Elvetia, 45 de persoane, ei incasind in total 1,987 milioane euro, adica o medie de 44.000 de euro de angajat.
Andorra, Bulgaria, Coreea, Japonia, Elvetia, Argentina, Columbia, Ecuador, Uruguay, Maroc, Venezuela, Romania si Chile sint statele cu care s-au incheiat astfel de acorduri, ceea ce inseamna ca persoanele care doresc sa-si echivaleze permisul obtinut in aceste tari nu trebuie decit sa treaca o parte dintre probele necesare pentru a obtine permis in Spania.
Astfel, potrivit datelor ANAT, pentru croazierele dunarene au fost cu 25% mai multe cereri decat in 2004. Majoritatea turistilor de croaziera au provenit din tarile de limba germana (Germania, Austria, Elvetia). (Senica Micu)
Astazi, tari dezvoltate din UE (Germania, Elvetia etc.) folosesc curent prefabricarea locuintelor, "un sistem conceptual corect, parasit in Romania dupa 1990 din cauza tehnologiilor invechite".
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
google-analytics.com