Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.14 secunde)
Daca pana acum a putut fi vazut doar in fotografii-spion, noul model Dacia, Loganul Break, va putea fi admirat pe viu in Elvetia, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
In caz de accident in Europa, pagubele vor fi platite prin intermediului Acordului Multilateral la care au aderat toate Tarile Uniunii, plus Elvetia, Andorra si Croatia.
Pe plan international, Mikit este prezent in SUA, Marea Britanie, Maroc, Elvetia si Romania. Mikit inseamna mai mult de 30.000 de case construite, 20 de ani de experienta in domeniu, o cifra de afaceri de 150 milioane de euro in 2005 si 160 de parteneri.
Aceasta ultima achizitie, pe langa dezvoltarea casei de comert Vector Energy cu sediul in Elvetia, a transformat TRG intr-un pod care leaga resursele naturale ale Rasaritului cu nevoile de energie ale Occidentului.
Cotidianul Libertatea a fost achizitionat de trustul elvetia Ringier in iulie 1994, care a relansat publicatia ca tabloid. Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
Scandalul acuzatiilor referitoare la posibila existenta a unui centru de detentie al CIA in Romania ia o din ce in ce mai mare amploare, in contextul in care tara noastra a fost avertizata in urma cu doua zile de catre deputatul britanic Claude Moraes cu amanarea aderarii la UE cu doi ani sau chiar pe termen nelimitat.
World wide web-ul a fost inventat in anul 1989 la Centrul European de Cercetari Nucleare (CERN) dinGeneva, Elvetia, de catre britanicul Tim Berners-Lee, lucru stiut de majoritatea internautilor.
In cateva tari - Austria, Australia, Canada, Estonia, Franta, Germania, Japonia si Elvetia - exista prevederi legislative pentru votul electronic, fara prezenta personala, de la distanta.
Guvernul a nominalizat vineri consortiul format din societatile de avocatura Leaua & Cadar, in conlucrare profesionala cu Cabinetul de Avocatura "Victor Tanasescu" si Lalive & Associes, Etude d'avocats - Elvetia sa asigure consultanta de specialitate si reprezentarea intereselor statului roman in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (CIRDI/ICSID) in litigiul The Rompetrol Group NV impotriva Romaniei.
Spania, Ungaria, Franta, tarile de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), Polonia, Cehia si Israel. Salonul de Carte Bookfest are editii locale in Timisoara, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Iasi, Brasov si o alta editie internationala la Chisinau.
Grupul si-a consolidat si mai mult amprenta internationala in Europa, continuand extinderea retelei de magazine in Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa de Est si Italia, prin deschiderea a 181 de noi magazine.
Administratia Prezidentiala a precizat ca decizia ca Traian Basescu sa fie operat la Spitalul Universitar din Elvetia a fost luata la recomandarea comisiei de medici formata de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Mersul nesigur este un indicator al iminentei aparitiei dementei, potrivit profesorului de geriatrie Reto Werner Kressig, de la Universitatea din Basel (Elvetia).
In vremea ministrului comunist Cornel Burtica, el a fost transferat in Serviciul de Informatii Externe cu specializarea Elvetia. Ivanciu Dumitru a participat direct la inceputul anilor '90 la privatizarea unei retele intregi de fabrici de sticla din Romania prin intermediul unor firme romano-elvetiene si prin grupul Euromex.
Romania a reusit sa se situeze pe locul al III-lea in aceasta campanie de strangere de semnaturi, la initiativa PDS - Organizatia de Femei, tara noastra fiind surclasata numai de Elvetia si Austria", a declarat pentru "Replica" Liana Naum, vicepresedintele organizatiei.
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
- Forma era asemanatoare uneia dintre navele infatisate in dubioasele fotografii facute de una din persoanele contactate, Eduard (Billy) Meier, in Elvetia.
Intr-adevar, pe data de 5 noiembrie 1990, la ora 18:00, obiectul 1990-094c, o racheta rusa Gorizont 21, a fost observat revenind in atmosfera Pamantului peste Belgia, Franta, Polonia, Cehoslovacia, Elvetia si Italia.
Sub diferite forme, armata este obligatorie si in Austria, Cipru, Danemarca, Finlanda, Grecia, Elvetia, Belarus, Ucraina si, evident, Rusia. Doar de teama razboaielor credeti?
Politicienii au iesit insa invingatori la capitolul incredere in Danemarca, si in Elvetia, iar daca in Romania politistii nu inspira deloc incredere, in tari precum Belgia, Danemarca sau Finlanda, acestia sunt preferati de populatie.
google-analytics.com