Cautare

1009 de rezultate pentru "electrica jibou" (7.35 secunde)
In functie de rezultatele obtinute odata cu deschiderea pietei de energie electrica la 83%, de la 1 iulie 2005, s-ar putea ca deschiderea totala sa se faca mai devreme de termenul stabilit, ceea ce ofera libertate si consumatorilor casnici sa-si aleaga furnizorul, a spus recent, Nicolae Opris, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).
De asemenea, in cadrul unei conferinte de presa de ieri, Conti a spus ca ENEL intentioneaza sa cumpere si Electrica Muntenia Sud. Asta, dupa ce anul trecut a achizitionat de la statul roman cele doua distributii de energie electrica Electrica Banat si Electrica Dobrogea.
Energia electrica furnizata de Electrica Oltenia s-ar putea scumpi in viitorul apropiat din cauza unei directive a Uniunii Europene care impune societatilor distribuitoare sa-si separe activitatea de distributie de cea de furnizare.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
E.ON Energie Romania vrea sa cumpere Electrica Serv Moldova si analizeaza posibilitatea producerii de energie din surse eoliene in zona Sucevei. Preluarea Electrica Serv Moldova, una dintre cele opt sucursale de servicii ale Electrica, este motivata de reprezentantii E.ON prin costurile ridicate pentru mentenanta retelor.
Consiliul de Administratie al Electrica Bucuresti a decis privatizarea companiei de servicii si mentenanta Electrica Serv, au declarat surse din cadrul distribuitorului si furnizorului de energie, citate de Mediafax.
Electrica SA apeleaza la orice mijloace pentru a-si recupera datoriile istorice acumulate de Societatea Nationala Caile Ferate Romane (SNCFR). ... Conducerea Electrica a anuntat ca in luna in curs se va produce aceasta tranzactionare la Bursa.
Enel a preluat vineri un pachet de 50% din actiunile Electrica Muntenia Sud (EMS) pentru suma de 395 milioane euro si a devenit actionarul majoritar al companiei romanesti, a anuntat compania italiana Enel printr-un comunicat de presa.
Proces hilar in care protagonisti sunt forul deliberativ local din Tecuci si SC Electrica Muntenia Nord. ... Electrica nu s-a obosit sa verifice la acea data daca putea sa preia un bun aflat in proprietate publica si terenul aferent care constituie domeniu public.
Electrica isi va dubla anul viitor livrarile de energie catre clientii industriali, ca urmare a cresterii cererii din partea acestora, a declarat miercuri seara, la Roma, directorul general al distribuitorului de electricitate, Corneliu Stan.
Transelectrica si MAVIR (compania similara din Ungaria) au inaugurat vineri noua Linie Electrica de Interconexiune de 400 kV Arad-Nadab-Bekescsaba, investitie ce se ridica, potrivit directorului general al Transelectrica, Stelian Gal, la circa 25,7 milioane euro.
AVAS a fost informata oficial ieri despre emiterea Scrisorii de Punere in Întarziere cu privire la declansarea procedurii prevazute in situatia incalcarii Tratatului Comunitar (infringement) in cazul Electrica Moldova si Electrica Oltenia, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
Corpul de control al ministrului economiei si comertului a inceput o ampla evaluare in privinta modului in care anumite firme de intermediere au acces la energie electrica ieftina, in timp ce marii consumatori platesc dublu sau mai mult.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
În cadrul acestui scenariu s-a optat pentru introducerea obligativitatii pentru furnizorii care practica tarife reglementate sa achizitioneze o anumita pondere din energia electrica furnizata consumatorilor de pe piata concurentiala, pondere care va creste progresiv conform calendarului propus.
Firma italiana Enel, care a semnat in iunie 2004 un contract in vederea achizitionarii societatilor Electrica Banat si Electrica Dobrogea, a infiintat de curand in Romania o firma de consultanta pentru afaceri si management, denumita Enel Servicii SRL Bucuresti.
Preturile la energie termica in cogenerare vor creste de la 1 aprilie cu circa 12%, in timp ce, la energie electrica, cu 6,8%, de la 1 iulie, a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu.
Autoritatile din domeniu au ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa demareze procedurile de separare a activitatilor de distributie si furnizare a energiei electrice din cadrul filialelor Electrica neprivatizate, din moment ce ele oricum vor fi vandute pana in vara anului viitor, termenul-limita dat de UE pentru separarea celor doua activitati.
google-analytics.com