Cautare

172 de rezultate pentru "ejaculare precoce" (3.38 secunde)
In momentul de fata, cercetatorii spera in realizarea unui test de detectare precoce a cancerului pancreatic, care sa imbunatateasca speranta de viata a pacientilor.
Depistarea precoce prin campanii de informare si programe de screening populational care conduc la depistarea afectiunilor in stadii incipiente, precanceroase, curabile prin tratament specific.
Iulian Urban BPA produce cancere, defecte congenitale si reproductive, obezitate, instalarea precoce a pubertatii, probleme de comportament, afectiuni cerebrale, afectiuni grave ale intestinului Citez din articolul BPA plastics chemical damages intestines, study shows:
Ma voi referi in cele ce urmeaza la problema natalitatii precoce, un capitol la care, din pacate, Romania se situeaza pe primele locuri. ... Nu intamplator, in aceste tari incidenta sarcinilor la varste precoce este mult mai mica.
Campania a adus inca o data in atentie importanta screening-ului in depistarea precoce a cancerului de san, al treilea cel mai frecvent tip de cancer din Romania (dupa cancerul pulmonar si cel colorectal). ... Screening-ul cancerului presupune diagnosticul la o populatie fara simptome, intr-un stadiu precoce de boala.
Cancerele de piele pot fi prevenite, pot fi depistate precoce si odata depistate la timp pot fi tratate cu succes!” a declarat Prof. ... De asemenea, cancerul de piele poate fi depistat precoce, ne asigura specialistii.
De aceea, diagnosticul precoce este cel mai important atu al unei persoane care sufera de cancer, iar diagnosticarea precoce se poate face prin teste regulate Papanicolau si prin acordarea atentiei la semne si simptome.
In prima linie, intre aceste boli, este maladia Alzheimer, caracterizata printr-o degradare precoce a unor retele, inainte de aparitia simptomelor clinice. Important este ca aceasta degradare precoce poate fi surprinsa cu ajutorul noii tehnologii imagistice.
In timp ce la majoritatea formelor de cancer se inregistreaza o scadere a ratei de deces, in privinta cancerului pancareatic aceasta stagneaza de mai multe decenii, in special pentru ca este foarte dificila depistarea precoce a bolii.
Impreuna putem face minuni Depistarea precoce a malformatiilor cardiace si efectuarea interventiilor la momentul oportun salveaza vieti.
Din acest motiv, diagnosticul AR trebuie confirmat intr-un stadiu cat mai precoce, iar tratamentul modificator de boala trebuie inceput imediat dupa precizarea diagnosticului, spune conf. ... Diagnosticul precoce si tratamentul inovator, respectiv terapiile biologice, au dat o alta perspectiva asupra poliartritei reumatoide pentru multi pacienti.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
De aceea, diagnosticul precoce si terapia optima si sustinuta a HTA reprezinta calea cu cel mai mare impact asupra reducerii semnificative al acestor consecinte devastatoare in populatia generala, a declarat Prof.
Euromelanoma este condusa de un grup de dermatologi europeni si activeaza in 33 de tari Euromelanoma are rolul de a promova si a impartasi informatii despre preventia cancerului de piele, diagnosticul precoce si tratament.
Ne propunem sa convingem opinia publica sa constientizeze pericolul expunerii la radiatiile solare, dar si sa incurajam prezentarea la medicul dermatolog pentru diagnosticul precoce al cancerului de piele, a declarat Prof.
Marcata de un proces de imbatranire precoce, OSCE ar trebui sa urmeze exemplul primadonelor intelepte, care stiu cand a venit momentul sa se retraga din scena, pentru a lasa totusi o amintire placuta.
La oras constiinta copilului e precoce molipsita de valorile relative ale civilizatiei, cu care el se obisnuieste fara de a avea insa si posibilitatea de a o intelege.
purtati manusi cand lucrati la gradina, evitarea traumatismelor mainii, un program de kinetoterapie-exercitiile se incep gradat-miscati bratul pentru ca sedentarismul accentueaza limfedemul si purtati un manson compresiv in timpul zborului cu avionul. Detectarea precoce (inainte ca excesul de fluide sa fie o problema) este importantă
Unii copii pot sa decedeze chiar cu tratament precoce. Tratamentul medicamentos este util in asteptarea ca un defect minor sa se corecteze de la sine sau cand copilul nu este suficient de rezistent pentru a suferi o interventie chirurgicala sau o cateterizare.
Mai multe despre lactatele de capra veti gasi in curand pe site-ul www.lactiq.ro Verifica-ti inima la Cardioclinic Dupa ce am mancat si baut sanatos, am ajuns la concluzia ca nu ne-ar strica un consult cardiac de specialitate, una din cele mai bune metode de pastrare a sanatatii fiind depistarea precoce a oricarei afectiuni.
google-analytics.com