Cautare

354 de rezultate pentru "ecuatorul termic" (3.50 secunde)
Pe parcursul primei saptamani, regimul termic diurn se va ameliora treptat. ... In intervalul 9 - 12 aprilie, acestea vor creste pana la medii de 17...18 grade, caracterizand un regim termic apropiat de cel normal.
HotNews /Cod galben de caldura joi si vineri in trei sferturi din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de canicula si disconfort termic valabi pentru toata tara, cu exceptia a 10 judete.
Din 29 decembrie regimul termic va marca o scadere accentuata, astfel incat se va ajunge la temperaturi maxime de -6 si -5 grade si minime de -12 si -10 grade, in medie.
Duminica, va fi o vreme calduroasa in aproape toate zonele, iar disconfortul termic, desi mai putin accentuat ca in zilele precedente, se va mentine in special in zonele de campie din sudul si din vestul tarii.
In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat.
maioneza) sau insuficient preparate termic. ... Trebuie sa evitam sau sa fim atenti la consumul de carne, produse din carne insuficient preparata termic, oua, produse preparate cu oua ca maioneza, inghetata, sosuri, peste si fructe de mare.
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei.
COD GALBEN pentru Capitala si alte 14 judete Saptamana aceasta incepe cu un nou val de caldura, iar disconfortul termic va fi din ce in ce mai accentuat in multe zone din tara.
COD GALBEN De asemenea, a fost emis un COD GALBEN de vant, disconfort termic si precipitatii mixte in nord, nord-vest si centrul tarii, in perioada 29 octombrie, ora 10:00 â€" 30 octombrie, ora 23:00.
Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an / Prognoza meteo pentru marti si miercuri Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii;
Dupa aceasta perioada, spre jumatatea lunii, regimul termic va marca o scadere usoara, pana la maxime, in medie regionala, de 22 de grade si minime in jur de 10 grade.
Meteorologii de la ANM au actualizat, vineri, o informare anterioara, anuntand disconfort termic si instabilitate atmosferica pana duminica 16 iunie 2019 la ora 23:00.
Prefectul va lua masuri pentru dezamorsarea situatiei agentului termic la Mangalia Senatorul Puiu Hasotti a tinut sa il "salute" pe Zamfir Iorgus, primarul Mangaliei, subliniind faptul ca la Constanta "nu fac asa ceva, pentru ca relatiile cu Mazare si Nicusor Constantinescu sunt ceva mai reci, mai bine zis sunt inghetate bocna".
Cu toate ca putem spune ca a venit primavara si agentul termic nu mai circula prin calorifere, cei mai multi dintre craioveni inca mai au de achitat intretinerea pe lunile de iarna.
In acest sens, presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, unul dintre coordonatorii strategiei pentru acordarea subventiilor la caldura, a spus ca "s-a consumat foarte mult timp cu discutiile pe marginea problemei agentului termic" si ca "nu s-a discutat despre alegerile anticipate".
Distrigaz Sud SA este proprietarul conductei rasuflate de batranete din cartierul craiovean Lapus, care era cat pe ce sa dispara de pe fata pamantului in ianuarie, cand teava si-a dat duhul si a lasat gazul sa iasa si sa se acumuleze in concentratie exploziva intr-un punct termic.
Suma asigurata obligatoriu, potrivit actului normativ, este de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta construita cu structura de rezistenta din beton armat, metal sau lemn sau cu pereti externi din piatra, caramida arsa sau din orice alt material rezultat in urma unui tratatment termic sau chimic si de 10.000 de euro pentru orice locuinta cu pereti externi din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic.
Termoizolarea merge in pasi "birocratici", iar primele blocuri ar putea fi reabilitate termic potrivit noilor reglementari legale abia in 2010. ... Marian Giubelan sustine ca blocurile anvelopate termic in regie proprie de catre proprietari ar putea fi date jos daca nu respecta conditiile de eficienta energetica necesare.
Administratia locala spera sa se deblocheze situatia creata in oras dupa ce CET II Craiova a intrerupt furnizarea agentului termic pentru jumatate din punctele termice si o mare parte a populatiei a ramas fara apa calda si caldura.
Administratia locala spera sa se deblocheze situatia creata in oras dupa ce CET II Craiova a intrerupt furnizarea agentului termic pentru jumatate din punctele termice si o mare parte a populatiei a ramas fara apa calda si caldura.
google-analytics.com