Cautare

284 de rezultate pentru "droguri la km 30" (3.49 secunde)
Tot mai multi oameni incearca sa se lase de FACEBOOK, insa putini reusesc Un nou studiu al celor de la Pew Research Center a ajuns la o concluzie uimitoare, oamenii incearca sa se lase de Facebook si le este la fel de greu ca renuntarea la droguri sau alcool.
Nokia e inca la moda! ... La concluzia asta au ajuns si autoritatile si infractorii. In jocul de-a hotii si vardistii, traficantii de droguri din Marea Britanie au ales solutia low-tech. Au scapat repede de ultimele generatii de iPhone sau Samsung si le-au dat la schimb pentru Nokia.
Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului C.I.A.D.O Romania, cea mai titrata organizatie antidrog din Romania, membru Civil Society Forum on Drugs (CSF) -European Commission, United Nation Departament of Economic and Social Affairs - Branch NGOs, va invita sa participati la conferinta de presa Arta Contra Drog - Traditie, Istorie, Rost, care va avea loc vineri, 13 martie, la ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman, in cadrul Clubului Taranului Roman, intrarea din strada Monetariei.
Dar se pare ca la fel ca alti confrati celebri, Marele Will depindea de droguri. Este ceea ce au relevat cercetatorii sud-africani dupa ce au analizat pipele gasite in gradina dramaturgului la Stratford-Upon-Avon si in terenurile din jur.
Debuteaza de regula la varsta adolescentei, posibil ca o incapacitate de adaptare sau evolutie a centrilor nervosi, atunci cand se trece de la varsta adolescentei catre o noua etapa de evolutie;
Aceasta este, in opinia lor, explicatia pentru care insistam sa prelungim statul la soare chiar atunci cand suntem informati asupra riscurilor, in special in privinta cancerului.
Aceeasi testare voluntara pentru infectia cu VHC va continua la Iasi si Timisoara.
Aceeasi testare voluntara pentru infectia cu VHC va continua la Iasi si Timisoara.
FARCAS) (Continuare) Un caleidoscop cu trei niveluri La intrebarea daca astfel de idei, care sustin ipoteza unui "sistem de control", l-au influentat intr-un fel, Vallee a raspuns afirmativ, aratand ca adeptii miscarilor ezoterice, cercetatorii singuratici sau membrii unor grupuri mici, precum Aleister Crowley, Facius Cardan, John Dee si altii si-au pus intrebari pe care ni le punem si noi azi, de pilda daca exista un echilibru general al lumii care sa dea un sens vietii umane si fenomenelor care ne inconjoara.
Stil de viata dezordonat, hipertensiune, stres, droguri, bauturi energizante, tulburari de coagulare a sangelui De ce persoane tinere sunt aduse "la urgenta" cu accident vascular cerebral (AVC), cu infarct miocardic, suferinte care, in urma cu unul-doua decenii, afectau mai degraba batranii?
Magda Marincovici) Sexul neprotejat si administrarea intravenoasa de droguri sunt doua cai de transmitere a HIV amenintatoare mai ales in cazul tinerilor.
Magda Marincovici) In tara noastra, aproximativ 600.000 de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C Din primul semestru al acestui an, bolnavii de hepatita C din tara noastra ar putea avea acces la tratamentele moderne (tripla terapie si interferon free), a anuntat dr.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Credeti ca au existat droguri in Piata Universitatii?
Totodata, severitatea episoadelor difera de la un pacient la altul. ... - Trecere brusca de la starea de fericire la iritabilitate, furie, ostilitate; ... - Stima de sine ridicata - convingeri nerealistice cu privire la abilitatile, inteligenta si forta proprie;
Citata de Journal de Montreal, Stephanie Fulton, cercetatoare la Universitatea din Montreal si la Centrul de cercetari al CHUM, explica: ... Uleiul de masline Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii canadieni au comparat comportamentul rozatoarelor din trei grupe:
Cum sa faci cafeaua perfecta Te-ai gandit vreodata la cana ta zilnica de cafea ca la un elixir de sanatate si nu doar ca la o sursa de placere si energie?
Zeci de tineri dependenti de droguri cerseau doza zilnica, pe caiet, de la dealerii care fac sute de mii de euro din vanzarile de etnobotanice. Imaginile au fost filmate in timpul unui asalt dat de politistii antidrog la vanzatorii de moarte alba.
Citind ambele carti nu poti decit sa te minunezi de determinarea acestor doua persoane de a ajunge la virful piramidei sociale si de a se mentine acolo cit de mult se poate.
Citind ambele carti nu poti decit sa te minunezi de determinarea acestor doua persoane de a ajunge la virful piramidei sociale si de a se mentine acolo cit de mult se poate.
2 tineri au murit si altii au ajuns in stare grava la spital din cauza drogurilor luate inainte sau in timpul festivalului SAGA din acest weekend. Asta ridica problema accesului la droguri pentru tineri, tot mai usor, inclusiv in randul adolescentilor.
google-analytics.com