Cautare

6361 de rezultate pentru "drept" (3.04 secunde)
Alesii Baniei au refuzat ieri, prin vot negativ, sa constate incetarea de drept a mandatului de consilier al lui Cristian Cretu.
In judetul nostru 120 de galateni "de import UE" au acest drept. ... Nu au drept de vot cetatenii UE care au viza de turist sau care nu au rezidenta ori permis de sedere pe raza judetului Galati.
Desemnarea lui Constantin Dorel Onaca drept candidat al PDL pentru Primaria municipiului Constanta inseamna mult mai mult decat se spune deschis. ... desemnarea altcuiva decat el, adica a lui Ion Popescu drept candidat pentru presedintia CJC.
Desi initial nu prea erau de acord cu toate punctele pe justitie ce compun "Pactul cu Statul de Drept" initiat de 16 ONG-uri, conservatorii incep sa cocheteze cu ideea de a adera la acesta.
"Ca furi un leu sau un milion de euro, pedeapsa poate fi la fel" Adoptarea noului Cod penal ar avea drept consecinta imediata o crestere brusca a numarului infractorilor in libertate. ... Drept urmare, directorul isi poate pune subalternii sa faca ilegalitati, spunandu-le apoi:
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
Absolvent al facultatilor de Drept (in 1973) si Istorie-Filozofie (in 1978) de la Universitatea Bucuresti, a trecut pe rand prin mai multe functii, ca jurist, profesor, si presedinte al diferitelor organizatii care se ocupa cu dreptul si relatiile internationale.
"Suma acordata in 2008 drept prime de vacanta a fost de 980.000 de lei. ... Toti functionarii publici au astfel de prime de vacanta, pentru ca este un drept prevazut de Legea functionarilor publici.
Este drept ca Basescu declarase, cu doar doua zile inainte de turul doi al alegerilor, ca Rusia "nu-si mai poate face centre de influenta in Romania, iar daca le va face, ele vor fi retezate".
Reducerea pensiilor este total in afara oricarui principiu de drept intr-un stat democratic. Pensia este un drept de asigurare sociala si nu un drept de asistenta sociala.
Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului". ... "Sa ne trezim cu o gospodina deraiata de la cratita drept premier" Vantu nu o uita nici pe Elena Udrea: ... Pentru majoritatea PDL-istilor, grupul celor trei este identificat drept "axa a raului".
Presedintele organizatiei PSD Voluntari, Mihai Barbu, ii solicita prefectului judetului Ilfov, Dan Cornel Baranga, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al orasului Voluntari al lui Florentin Pandele.
Suspendare "de drept" suspendata de judecatori Legea nr. ... 94 alin.1 litera m) - ca raportul de serviciu al functionarilor publici "se suspenda de drept" in cazul in care fata de functionarul public "s-a dispus trimiterea in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de natura celor prevazute la art.
Presedintele Traian Basescu (foto) a subliniat ieri, in discutia cu omologul sau ungar, ca tara noastra vizeaza acordarea, atat romanilor, cat si minoritatilor, autonomiei comunitatilor fata de puterea centrala, iar Pal Schmitt a precizat ca a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
Presedintele Traian Basescu (foto) a subliniat ieri, in discutia cu omologul sau ungar, ca tara noastra vizeaza acordarea, atat romanilor, cat si minoritatilor, autonomiei comunitatilor fata de puterea centrala, iar Pal Schmitt a precizat ca a cerut un drept de autodeterminare mai mare pentru Ardeal.
"Parlamentul e desfigurat, Romania nu mai e un stat de drept!" 'In conditiile in care, in Romania, deciziile Curtii Constitutionale nu mai sunt definitive, voturile din Parlament nu mai sunt contorizate in virtutea regulilor elementare ale matematicii, iar pedelista Roberta Anastase se incapataneaza sa conduca o Camera legislativa dupa niste precepte doar de ea stiute, inseamna ca tara noastra "nu mai este un stat de drept", considera ex-premierul social-democrat, Adrian Nastase, pe blog-ul personal.
Presedinta organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, spune ca cei de la PSD, care se "prezinta drept garantii statului de drept", apara de fapt "statul lui Ion Iliescu cu corupti si privilegii".
Care domn Lazaroiu a intrat rapid in istoria celor mai detestati pedelisti (treaba dificila, de altfel) atunci cand i-a catalogat drept bogati pe romanii care castiga 800 lei/luna. ... Stiu ca va veti grabi sa invocati povestea cu pixeli drept argument pentru plasarea sa in Guvern.
Domnul Boc, profesor de drept anti-constitutional, dovedeste cu fiecare ocazie cu care deschide gura, o incultura politica inacceptabila pentru pozitia domniei-sale.
Prin maniera oscilanta, subiectiva in care a actionat, conducerea INS se descalifica Prin maniera oscilanta, subiectiva si sovaitoare in care a actionat in cazul declararii CNP-ului pentru recensamant, Institutul National de Statistica sau mai bine spus conducerea Institutului se descalifica fara drept de apel, considera presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase.
google-analytics.com