Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.25 secunde)
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Cu acest prilej, marele osmanist Halil Inalcik (93 de ani, doctor honoris causa a 16 universitati si membru al mai multor academii) si-a relansat teza ca victoria din 1302 a lui Osman asupra bizantinilor de la Bapheus reprezinta adevarata data a aparitiei statului otoman pe scena istoriei si nu anul 1299, consemnat de traditie si de manualele scolare ca inceputul Imperiului otoman.
El a obtinut titlul de doctor in securitatea nationala la Academia de Politie din Bucuresti la data de 25 August 2004, cu teza de doctorat intitulata Originile si marirea, declinul si renasterea lumii informationale secrete, elaborata sub coordonarea stiintifica a chestorului prof.
Aproximativ 100 de persoane au venit, miercuri, la intalnirea cu candidatul independent Sorin Oprescu, pentru a-l asculta pe "dom‘ doctor" - asa cum li s-a recomandat - vorbind despre nevoia de schimbare a "cutumei nenorocite", interesele de partid, dar si despre temele de campanie ale lui Traian Bssescu, "de care romanii nu sunt interesati".
Referitor la gripa porcina, Marian Vanghelie a spus ca nu l-a facut, pentru ca, de obicei, nu se duce la doctor.
Pana atunci, as vrea parerea voastra, mai ales despre propunerea mea privindu-l pe profesorul doctor (in Dreptul Muncii) Alexandru Athanasiu.
Interesant este ca Manta are trecut in dreptul numelui doar calitatea de profesor universitar doctor, nu si apartenenta la PNL.
Termenii de "spital", "doctor" si "medicamente" i-au substituit pe cei de judecata, magistrat si bani sau alte foloase materiale.
Teo este prietena lui Mircea Badea si fiica tatalui ei, un doctor de bun simt care a descris perfect partidul in care Udrea este motul.
"Nu eram vreun doctor in economie, vreun specialist. Lucram in financiar, la un calculator, pe un post de functionar. Ma duceam 4 ore pe zi la birou, ma asezam pe un scaun si introduceam niste date in calculator.
Traian Basescu s-a aratat foarte relaxat in fata realitatii ca medicii specialisti - in care statul roman a investit bani, timp si pregatire de inalt nivel profesional - parasesc tara.Migrarea masiva a medicilor ingrijoreaza pe toata lumea, exceptandu-l, din cate se vede, pe cel din fruntea statului.Acesta nu se uita nici la medicii care pleaca, nici la pacientii care raman, stiut fiind ca, odata cu fiecare medic plecat, raman fara sa asistenta medicala cam 20-25 de pacienti consultati in medie zilnica de orice doctor.
Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante si banci, Ialomitianu are 51 de ani, este deputat de Brasov si a terminat Universitatea de Vest din Timisoara, fiind doctor al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.
Merkel va face si o vizita scurta la Cluj Napoca, unde va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes - Bolyai.
Dupa cei peste 20 de ani petrecuti la Piran, oamenii nu-l mai considera "un medic de culoare sau un strain, ci un doctor bun, un om bun", a adaugat el.
"Cu inimile pline de emotie si bucurie, cu cele mai alese sentimente de stima si pretuire, aducem un fierbinte omagiu tovarasei academician doctor inginer Elena Ceausescu, ilustru savant de renume mondial, militant de seama al partidului, prestigios om de stat al Romaniei socialiste".
Altfel, daca-l iei cu libertatea de exprimare, e mai doctor ca Elena Ceausescu in chimie. Cum face slugarnicia din om, neom.
Partidul Verde si-a desemnat candidatul la primarie in persoana lui Petru Tomoioaga (68 de ani), doctor inginer specializat in silvicultura.
• Competenta in chirurgie laparoscopica • Doctor in medicina • Profesor universitar la Catedra Chirurgie II, Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca.
"Tradatorii" Filip-Lucian Iorga (istoric) Val Vilcu (jurnalist) Cristian Badilita (istoric al crestinismului) Serban Foarta (scriitor) Lia Faur (scriitoare, doctor in filologie) Virgil Bercea (Episcop greco-catolic de Oradea) Gavril Buboi (preot)
"FMI isi duce mai departe imperturbabil sarcina de doctor care dupa ce ti-a taiat mainile si picioarele te anunta cu optimism ca ce era mai greu a trecut!
google-analytics.com