Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.57 secunde)
AGERPRES/ Actorul Omar Sharif a incetat din viata, la varsta de 83 de ani Actorul egiptean Omar Sharif, nascut Michael Demitri Shalhoub, ale carui roluri in Lawrence al Arabiei si Doctor Jivago au devenit legendare, a murit vineri, la Cairo, in urma unei crize cardiace, la varsta de 83 de ani, a declarat agentul sau, pentru AFP.
Anul acesta Calendarul contine si o fiola DOCTOR BABOR Ultimate Glow Booster Bi-Phase Ampoule. BABOR ADVENT CALENDAR are pret recomandat de vanzare de 482 lei.
Aceste concepte nu pot fi suprimate (desi pot fi puternic deformate), astfel incat nu mai ramane decat ca fiecare sa aiba grija de propria legatura cu esenta poporului sau, si, nu neaparat obligatoriu, dar deosebit de important, de cele ale altora â€" caci asemenea unui doctor care isi concentreaza toata cunoasterea si puterea pentru a ameliora sanatatea pacientilor, tot asa un cetatean trebuie sa urmareasca, in felul sau, ameliorarea sanatatii propriului popor.
Ca un adevarat ambasador al turismului si al valorilor romanesti, creatoarea Liliana Turoiu â€" artist plastic si Lector Universitar Doctor in cadrul Departamentului de Moda al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti â€"a sprijinit intotdeana cultura romaneasca, atat prin colectiile si expozitiile sale de arta si costum contemporan, cat si prin numeroase conferinte sustinute in cadrul unor prestigioase institutii academice romanesti si internationale.
pe 24 iunie- ziua Nasterii sale (Sanzienele, in traditia populara) si pe 29 august- decapitarea Sa (Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul), precizeaza parintele Valentin Fotescu, Doctor in Teologie, preot la Biserica Sfanta Vineri din Bucuresti (Bulevardul Nicolae Titulescu).
Sambata, 18 februarie, a avut loc la Ateneo Veneto vernisajul colectiei de vesmant contemporan Zestrea, semnata de Lector Universitar Doctor Liliana Troiu, eveniment cultural inscris in programul oficial al renumitului Carnaval de la Venetia.
Ambele au fost realizate sub indrumarea inspectorului pentru invatamantul primar al sectorului 1 Bucuresti, profesor Roxana- Maria Gavrila si cu sprijinul redactorului de carte, profesor doctor Silviu-Cristian Mirescu.
Rezultatele sunt spectaculoase si abia astept sa revin in Romania pentru a ma intoarce la doamna doctor si pentru alte proceduri estetice.
40 a Festivalului Francez de la Mont-Blanc, unde a adaugat operele colectiei de povestiri ale fratelui sau, Doctor Ox, in 1874.
acestia trimit dupa un doctor care insa se declara neputincios.Cu umbra unui zambet intiparita pe fata,Richard sfarseste si , pe un fundal de lumina,o regaseste pe Elise.
MIHAI SOMANESCU) Profesorul Universitar Doctor Daniel David, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, este socat: in urma studiilor sale a descoperit ca romanii sunt foarte diferiti de occidentali.
Evenimentul susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanța.
Nevasta unui doctor, o pianista de talent, cu parul mat si ochii catifelati, era femeia geniala. O profesoara mica, vioaie, cu parul retezat la ceafa, cu palarie baieteasca, pentru ca fuma si citea la berarie pe Nietzsche, era femeia superioara.
Totodata, Desmond Tutu detine numeroase titluri Doctor Honoris Causa, acordate de importante universitati din SUA, Marea Britanie si Germania. In ultimii ani, si-a indreptat atentia spre alte cauze, precum HIV/SIDA, copiii defavorizati sau protejarea mediului inconjurator.
Adrian Boioglu) Echipa Adevarul a discutat despre acest subiect cu preot doctor Mircea Cristian Pricop. El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
De pilda, cei de la San Jose Mercury il considera poate cel mai amuzant si emotionant roman care s-a scris vreodata despre psihanaliza, in vreme ce San Francisco Cronicle consemneaza ca este o carte care ar trebui citita de oricine vrea sa afle cum functioneaza in realitate mintea unui doctor de cap.
Mihaela Raileanu este doctor in Stiinte Politice (SNSPA, 2013), cu o lucrare de cercetare in domeniul securitatii climatice. A studiat Relatiile Internationale la SNSPA Bucuresti si la Central European University (Budapesta), fiind interesata de teoria jocurilor, gamification, analiza si solutionarea conflictelor, analiza politicii externe, securitatea internationala.
De asemenea este doctor in Drept, dupa teza pe care a prezentat-o la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. (Sursa:
Il intalneste pe Mitica, un doctor la spitalul local care, ca si ea, nu accepta compromisurile si e plin de visuri si optimism.
google-analytics.com