Cautare

1758 de rezultate pentru "divizia onoare giurgiu as ghimpati" (2.68 secunde)
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii.
Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3. ... Enache (45+2) Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3 Astra Giurgiu, campiona Romaniei, a inceput cu stangul, in primul meci din grupa E a Ligii Europa fiind infranta, cu 2-3 de Austria Viena.
Maia Morgenstern despre titulul de cetatean de onoare al Capitalei: Am primit cu bucurie, cu mandrie, cu emotie Artista Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, spune ca a primit cu bucurie, cu mandrie si emotie vestea conferirii titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... Daca nu apare acel plan de redresare, Rapid risca sa mearega direct in Divizia C, nici macar in B.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Divizia de Farmaceutice a inregistrat, in primele noua luni, o crestere in vanzari de 4%, datorata cererii sustinute pentru medicamentele oncologice si in special pentru moleculele destinate tratamentului cancerului de san HER2 pozitiv.
- ZONA C (imparatul Traian, Minca Dumitru, Melinesti, Bocaccio, Crisul Alb, Targul Frumos si Ghimpati ), tariful este 47, 45 lei /an.
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882. ... De la Bucuresti la Giurgiu se mergea cu trenul, apoi cu vaporul pana la Cernavoda.
Petrosenenii cred ca se gandeau mai mult la jocul din etapa viitoare, cu Pandurii Targu Jiu, decisiv pentru ambele combatante pentru ramanerea in Divizia A. ... Trecand la Divizia B, dupa meciul Universitatea - Minerul Motru 0-1 nu am de facut decat o singura remarca:
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Demisia de onoare. ... Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. ... Dar daca Traian Basescu nu are onoare? ... In fine, si angajamentul sau de onoare a fost receptionat. ... Ca suspendatul sa aiba onoare si sa demisioneze?
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Odata cu acordarea insemnelor de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Secretarul de Stat, Jean-Marc Todeschini, a declarat:
Istoricii romani vorbeau despre invinsi si uitati deoarece pana in prezent subiectul participarii armatei romane alaturi de germani impotriva URSS a fost foarte putin dezbatut iar pentru memoria miilor de romani rapusi pe campul de lupta nu s-a facut ceea ce alte state au realizat de mult timp - un cimitir de onoare.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea. ... Calarasi, Giurgiu •Judete cu raport de mandate PSD/PNL echilibrat:
google-analytics.com