Cautare

100 de rezultate pentru "delia" (6.50 secunde)
Delia, alaturi de colegii din grupul de pe Facebook â€" Protectia animalelor Brasov”, anunta ca acei catei care vor fi luati acasa vor fi gata vaccinati, microcipati si spalati, iar ceea ce trebuie sa faca cei care-i iau acasa trebuie doar sa-i plimbe si sa le ofere un loc in gospodaria lor.
Incepand cu ora 20.00, bucurestenii sunt asteptati in Piata Constitutiei pe ritmurile trupei de percutionisti Barbarossa, urmand sa se incalzeasca alaturi de Mandinga, Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana si Voltaj, noaptea fiind incheiata de fiind Smiley&Friends.
Deocamdata deschiderea unui nou Metro in Craiova nu e in planul nostru", a declarat Delia Nica, head of Corporate Communication Romania and Moldova.
Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Parazitii vor face legea in cadrul Revolution Party, iar joi invitata speciala a serii, Delia, va asteapta la Glamour Party.
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila.
Delia Antal a fost invitata la ziua de nastere a fotbalistului Didier Drogba, care a implinit pe 11 martie 35 de ani.
Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Concerte sustinute de zeci de artisti, printre care Smiley, Loredana, Delia si Alex Velea, spectacole de dans si efecte speciale vor anima Piata Constitutiei la petrecerea de Revelion organizata de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcata printr-un show de lumini si focuri de artificii.
Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera - Delia despre PSIHEDELIA Biletele s-au pus in vanzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt:
Delia Nartea - Bill: ... Cu masura in haz deseneaza Delia Nartea pe Betty Jonhson, sotia gata sa isi insoteasca prietenii in aventura propusa de Henry.
Delia, Loredana Groza, ANTONIA.
Weekend a fost lansat in colaborare cu Delia si inca se bucura de locuri fruntase in topurile din Romania, cu aproape 9 milioane de vizualizari.
Printre personajele desenate de artist se afla si Delia, Cheloo si Bendeac. I-am ales pentru ca mi-a placut foarte mult chimia dintre ei, e un grup frumos.
Delia Marta, sef de sectie la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". ... Delia Marta. La ora actuala, in intreaga lume, potrivit OMS, sunt aproximativ 630.000 de persoane suferinde de TB multirezistenta, forma de TB severa, deoarece nu mai raspunde la tratamentul curent.
Delia a vorbit despre starile de anxietate si de depresie, care apar si dispar. Artista a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars.
Cantareata Delia Matache a trecut printr-o sperietura puternica intr-o seara petrecuta in parcul Herastrau, din Bucuresti. Unul dintre fanii sai ar fi agresat-o cu o lanterna.
Hasotti - oprit de Politie, Basescu - de liberalii si democratii din Basarabi, iar Barde - scarbit de Dutu Miile de constanteni veniti la manifestare au avut parte nu doar de discursurile si prezentele liberalilor, respectiv democratilor, veniti cu mic, cu mare, dar si de un spectacol pe cinste, printre vedetele prezente numarandu-se Delia, Nicola si Cristi Minculescu de la Iris.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem. "M-am simtit minunat aseara, a fost o petrecere minutios organizata de o echipa de profesionisti.
Practic, in scurt timp vom avea si un ziar al studentilor in care vom merge pe adevar si pe demascarea celor care au ceva de ascuns", a spus Delia Mihaiu, reprezentanta a Sindicatului Studentilor Democrati de la Universitatea din Petrosani.
google-analytics.com