Cautare

100 de rezultate pentru "delia" (3.52 secunde)
Cei peste 5 000 de fani au venit din toata tara pentru a-i asculta live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
una cu INNA pentru piesa Tu si eu, care are peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si in premiera, un remake al unei piese Carla's Dreams â€" Inima mea, impreuna cu Delia, precum si piese noi ca Formula Apei, Animal de prada.
Daca Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum Andale, Gandesc cu voce tare, Amandoi, Mi-e bine (alaturi de Lidia Buble), Uddi a lansat si el multe hituri, cum ar fi Aseara ti-am luat basma, Vagabondul vietii mele, Adam si Eva, Prietena ta (alaturi de Randi si Nadir) sau Ipotecat (in colaborare cu Delia).
Este casatorit (a doua oara cu actrita Delia Seceleanu) si are 3 baieti (cel mare, Tudor, fiind din prima casnicie) pe care-i iubeste mai mult decat orice pe lume.
Am inregistrat o piesa cu Delia, "Inima mea esti tu", un cantec foarte bun, simplu, fara efecte speciale, dar plin de sensibilitate.
Am inregistrat o piesa cu Delia, Inima mea esti tu, un cantec foarte bun, simplu, fara efecte speciale, dar plin de sensibilitate.
Pana in prezent, artistul a avut colaborari cu artisti precum Smiley (In statie la Lizeanu), Delia (Mona), Andra & Cabron (Lume, lume), Feli (Hopa diri da), single-uri de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.
Prima colaborare The Motans a fost cu Delia, pentru piesa Weekend”, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Tinerii au participat timp de o luna la sase ateliere online de jurnalism (Delia Marinescu de la Scena9), fotografie (Andreea Campeanu), documentar (regizorul si producstorul Claudiu Mitcu), scriere creativa (Vera Ion de la Scrie Despre Tine), etnomuzicologie (Bogdan-Mihai Simion) si media literacy (Jurnalista Ioana Pelehatai de la Scena 9).
Delia Hantiu este profesoara ei de balet si este prim-solista a Operei Romane. Important e ca impreuna cu grupul ei de balet, fiica mea a obtinut un loc IV la categoria lor, la nivel mondial.
Anamaria, de 18 ani, Delia, de 31 de ani, si Veronica, de 17 ani, care il ajuta in aceasta afacere, alaturi de ginerele sau, Cris Sfetcu.
Delia si Tahlia, in varsta de 6, respectiv 7 ani, doua surori din Statele Unite, fac turul Bucurestiului impreuna cu bunicile lor, ambele romance.
Cele doua zile vor fi pline cu seminarii interesante sustinute de speakeri cunoscuti din domeniul stiintei, al dezvoltarii personale si spiritualitatii, ca Delia Muresan, Rita Muresan, Ioan Gyuri Pascu, Bianca Brad, Zoltan Veres, Nicoleta Svarlefus si Dumitru Constantin Dulcan.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
- Horatiu Malaele Pe langa Mihai BENDEAC, din distributia comediei mai fac parte si Mihaela TELEOLEACA, Dragos HULUBA, Delia NARTEA, Serban GEORGEVICI, Marius DOBROGEANU/ Gheorghe DANAILA si Eugen RACOTI.
Seara continua cu The Motans, iar Trupa Vunk ii asteapta pe bucuresteni, in Piata Constitutiei,de la ora 19:20, urmati de Voltaj, care vor urca pe scena de la 20:10.De la ora 21:00, scena apartine trupei Holograf, iar la ora 21.50, incepe ultimul concert al serii, sustinut de Delia & Band.
Cred ca singura exceptie fericita este Delia, care stie sa stabileasca o legatura cu spectatorii si nu o face (doar) prin texte cliseu.
In hora intra fetele ce se vor marita in acest an si formeaza viitoarele cupluri, toata petrecerea incheiundu-se cu un ospat comun, care sparge perioada sarbatorilor de iarna, a declarat pentrucitynews.ro conferentiar universitar Delia Suiogan.
Delia Nu poti iubi daca nu te schimbi La fiecare varsta poti iubi o singura data. Dragostea adevarata te schimba ca sa te potrivesti mai bine cu persoana pe care o iubesti.
google-analytics.com