Cautare

23648 de rezultate pentru "de unde pot cumpara antena tvfox" (4.39 secunde)
- Ziua Nationala a generat adevarate efluviuni de patriotism. Dar nu de unitate.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Erste Bank nu va reusi sa cumpere mai mult de 3,5-4% din pachetul de 8% detinut de salariatii Bancii Comerciale Romane (BCR), este de parere Mihai Fercala, presedintele SIF 3 Transilvania, citat de NewsIn.
"Suntem o banca solida si nu avem probleme generate de criza, dar acordam o mai mare atentie analizei garantiilor celor care solicita un credit.
Constructorii olteni sustin ca nu sunt afectati deocamdata de criza imobiliara, desi majoritatea analistilor economici prevad ca înasprirea conditiilor de creditare va lovi în plin dezvoltatorii imobiliari.
Craiovenii pot sa evite cumpararea certificatului energetic pentru locuinte Doar persoanele care isi cumpara o locuinta prin programul "Prima Casa" sunt, cu adevarat, obligate sa aiba la dosar si un certificat de eficienta energetica.
Cu 1 milion USD se pot cumpara 15 mp la Monaco. In Budapesta poti cumpara imobil de 200 mp cu 1m USD. In Romania ai nevoie de 300.000 USD ca sa intri in top 1% al celor mai bogati.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Tin minte ca inainte de campania electorala vreo trei parlamentari au fost de acord sa traiasca doar cu salariul minim pe economie o luna de zile sub supravegherea reporterilor de la Antena 1.
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? - Unde putem sa platim rovinieta? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Fostul presedinte al PSD a spus ca s-a saturat de "atata nesimtire si lipsa de respect" la care a fost supus din partea conducerii partidului.
Nu iti trebuie mai mult de 5 minute ca sa te convingi de asta. ... E ok, nu trebuie sa-ti fie rusine, eu ma fac vinovat de asta aproape in fiecare zi.
'Otevistul Dan Diaconescu ar putea beneficia, intr-o eventuala cariera politica, de voturile electoratului extremist si populist care l-a parasit pe presedintele Traian Basescu la inceputul lunii mai, cand seful statului a anuntat taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu (foto), pentru Inpolitics.
Majoritatea persoanelor din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani declara ca vor sa cumpere produse alimentare cat mai naturale, se arata intr-un comunicat al firmei de cercetare Mercury Research transmis Agentiei Mediafax.
Deputatii au adoptat ieri Ordonanta nr.199/2005 privind unele masuri pentru continuarea privatizarii CEC, care stabileste vanzarea unui pachet de actiuni de 5% catre salariatii societatii. Ordonanta a fost adoptata cu 145 de voturi "pentru", 106 "impotriva" si 3 abtineri.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Romania primeste astazi 2,2 miliarde de euro de la Erste Bank pentru privatizarea BCR intr-un cont deschis la Londra, anunta Mediafax, citand surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Membrii comisiei de privatizare a BCR s-au intalnit ieri pentru a consemna si stabili finalizarea tranzactiei.
Reactiile din piata imobiliara nu s-au lasat prea mult asteptate - volumul vânzarilor e în crestere, iar preturile cunosc un trend usor ascendent.Începând de ieri, numarul bancilor din sistem care au adoptat noile norme de creditare a ajuns la opt.
Doar 4% dintre romani isi cumpara case de vacantaaPotrivit unui sondaj al unei institutii italiene de credit, 82% dintre romani cumpara case pentru a locui in ele, iar media la nivel regional fiind de 88%.
google-analytics.com