Cautare

21492 de rezultate pentru "date personale despre mircea petru" (4.10 secunde)
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Petru Filip:
Senatorul Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senatul Romaniei a avut, miercuri, 27 februarie, o intrevedere cu E.S. ... Cu aceasta ocazie, senatorul Petru Filip a evocat dezvoltarea relatiilor de parteneriat special cu Turkmenistanul care ramane, in continuare, o directie prioritara de actiune a politicii externe romanesti.
ELECTROPUTERE Craiova ar putea incheia in acest an contracte in valoare totala de peste 70 de milioane de euro cu doar doua dintre fabricile componente, a declarat ieri directorul de marketing al societatii, Petru Sabaila.
Senatorul Alexandru - Petru Fratean a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea "Petru Maior" si Universitatea de Arta Teatrala.
Cu fiecare iesire la rampa a oficialilor din Primaria Oradea, mi se intareste convingerea ca institutia condusa de Petru Filip are cel putin doua metehne: ... Pe cetateanul Petru Filip nu il cunosc, in schimb, primarul Petru Filip este o prezenta notorie in spatiul public.
"Mircea Badea, despre afirmatiile lui Lazaroiu:
In vederea adaptarii la cerintele europene a sistemului national de monitorizare statistica a pietei muncii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOMF) a luat decizia ca indicatorul de cautare in bazele de date despre piata muncii sa fie codul numeric personal (CNP).
Mai ai posibilitatea sa optezi pentru un credit de nevoi personale sau de consum cu ipoteca.
Acum câtiva ani, creditele de vacanta erau neperformante, dobânda acestora fiind, în multe cazuri, mai mare decât cea a creditelor pentru nevoi personale.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA". ... Dar pentru a-l intelege mai bine pe Mircea Malita, am sa evoc un episod din acele vremuri, care da masura caracterului sau integru.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA".
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor galateni, Mircea Toader, a anuntat ca PD-L va formula o plangere penala impotriva Guvernului si se va adresa forurilor nationale si internationale pentru discriminare in modul de alocare a fondurilor bugetare.
Comisia de integritate din PSD A VOTAT EXCLUDEREA LUI MIRCEA GEOANA DIN PARTID Seful Comisiei de Integritate a PSD, senatorul Dan Sova, a explicat ca decizia Comisiei va fi inaintata Consiliului Executiv National al PSD, sub forma unei recomandari pentru excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Aceasta modalitate de fraudare consta in transmiterea de mesaje electronice catre utilizatori de e-mail, prin care acestora li se solicita date personale de identificare bancara.
google-analytics.com