Cautare

21492 de rezultate pentru "date personale despre mircea petru" (4.95 secunde)
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Jurnalistul Petru Calapodescu a incetat din viata Presa romaneasca a mai pierdut un condei de mare valoare. Jurnalistul Petru Calapodescu, unul dintre cei mai vechi editorialisti, a trecut la cele vesnice.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Gazeta de Sud a scris in nenumarate randuri despre situatii tragicomice in care diferite institutii ale statului sau furnizori privati de utilitati somau persoane decedate sa-si achite obligatiile financiare.
Mai multe banci de top au gasit metode noi de a le diminua dobanzile clientilor la creditele de nevoi personale: ... transforma unul sau mai multe credite de nevoi personale ale aceleiasi persoane intr-un credit garantat cu ipoteca.
Episcopul Scipseosului, primul dintre pagani care s-a convertit la credinta crestina, fiind botezat de Apostolul Petru. ... Afland despre invataturile si patimile lui Isus Christos incepuse sa creada si se ruga lui Dumnezeu ca sa-l invredniceasca a primit Sfantul Botez.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. Ziarul "Puterea" va prezinta documentul-dovada ca Mircea Geoana a planuit sa-si faca un nou partid.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani. ... De asemenea, Mircea Geoana a primit telefoane de felicitare si de la colegi si prieteni.
Specialisti in IT au dat publicitatii o lista cu cele mai periculoase aplicatii care, fara sa stii, iti folosescdatele personale. Printre aplicatiile care colecteaza frecvent date personale fara consimtamantul utilizatorului, se numaraAngry Birds si Brightest Flashlight.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Desi pentru a-si achizitiona un imobil romanii pot alege intre un credit ipotecar sau unul imobiliar, acestia opteaza de multe ori pentru un credit de nevoi personale.
Intre cei 12 apostoli alesi de Isus Cristos sa fie pescari de oameni, un loc deosebit il ocupa Sfantul Andrei, fratele lui Simon Petru; ... Simon are meritul de a fi crezut cel dintai marturiei date de un om despre Mesia;
Desi promoveaza cu agresivitate produse bancare de creditare cu dobanzi din ce in ce mai mici, bancile nu reusesc sa-si multumeasca clientii cu venituri mici care vor sa contracteze imprumuturi de nevoi personale.
google-analytics.com