Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (2.70 secunde)
Pe de-o parte, exista functionari bancari care trimit date eronate despre un client la Biroul de Credit.
Baza de date a Biroului de Credit este folosita de banci pentru a verifica riscul de credit al clientilor, insa si beneficiarii unui credit bancar pot sa verifice gratuit, o data pe an, la aceasta institutie, daca figureaza sau nu in baza de date ca restantier.
CSA lucreaza de cateva luni la constituirea bazei de date comune CEDAM privind asigurarile RCA.
Formulare-tip care sint completate gresit, precum si faptul ca nu sint utilizate date din documentatiile de urbanism atunci cind se emit acte precum un certificat de urbanism sau o autorizatie de construire, sint doar citeva dintre neregulile gasite in mediul rural", a spus Savel Rotaru.
Aceasta modalitate de fraudare consta in transmiterea de mesaje electronice catre utilizatori de e-mail, prin care acestora li se solicita date personale de identificare bancara.
Potrivit unui comunicat emis de OMFM zilele trecute, in intervalul 29.03-27.04.2007, oficiul organizeaza inscriere in banca de date pentru sudori MAG (sudura carcase autobuze) in Polonia. ... OMFM organizeaza pe tot parcursul lunii aprilie inscriere in banca de date pentru acest domeniu.
Din cauza ca figureaza în baza de date a Biroului de Credite (BC), acestia nu mai pot lua împrumuturi.
Cu aceasta ocazie vor fi dezbatute mai multe subiecte printre care Tratatul Constitutional, apropiatul summit european din perioada 21-22 iunie a.c., Orientul Mijlociu, protectia sociala pentru artistii aflati in turneu pe continentul european, protectia datelor personale, Sistemul European de Informatii pentru Vize si schimbul de date in cadrul cooperarii transfrontaliere.
O piata mai transparenta si o baza de date comuna a tranzactiilor imobiliare doreste si Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. ... Dupa aceasta "lamurire" tehnica, respectivul cere cateva date personale pe care, dupa spusele sale, le va introduce in baza de date pentru a facilita ridicarea premiului de catre castigator.
Posesorii de autovehicule din judetul Salaj sunt nevoiti ca la verificarea in baza de date a Registrului Auto Roman (RAR) Salaj sa achite suma de 85,40 lei drept taxa pentru identificarea vehiculului, mentionarea filtrului de particule in cartea de identitate a vehiculului (CIV) si verificarea in baza de date a autoturismului.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
Fondul a interpretat eronat anumite date, deoarece "cauta de lucru" odata cu schimbarea managementului, a afirmat reprezentantul bancii centrale de la Praga intr-un interviu acordat ziarului austriac Der Standard, preluat de Reuters.
autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. ... In realitate, Isarescu compara date de la Institutul National de Statistica (INSSE) din 1990 cu date de la Ministerul de Finante din prezent.
Ei ar putea propune crearea unei baze internationale de date cu privire la stocurile de alimente, convenind in acelasi timp reducerea unor bariere comerciale, potrivit The Wall Street Journal.
Cati bani au la saltea persoanele fizice Normele propuse de minister prevad ca Fiscul sa poata verifica mai multe date despre persoanele fizice, pentru a analiza riscul de evaziune fiscala a persoanei fizice "in vederea verificarii fiscale prealabile".
Potrivit unui comunicat de presa, luna trecuta a aparut un mesaj phishing (furt de date personale) care viza posesorii de carduri emise de mai multe banci din Romania. ... Acolo se solicita divulgarea de date personale foarte importante, cum sunt numarul cardului, PIN-ul asociat sau banca emitenta.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri.
Mesajele vin chipurile din partea unor banci occidentale si solicita date strict confidentiale cum ar fi codul numeric personal, numarul cardului bancar, precum si codul PIN al acestuia.
google-analytics.com