Cautare

813 de rezultate pentru "cursuri gratuite" (4.46 secunde)
Alte facilitati „oferite de stat“ pentru tinerii absolventi constau si în reduceri de taxe si impozite si în organizarea de cursuri de initiere gratuite în domeniul managementului si în cel al administrarii afacerilor.
700 de romi doljeni vor beneficia de servicii medicale gratuite prin alt program: ... "Nu abandona scoala" si "Sanse egale pentru educatie de calitate" au drept scop stimularea participarii copiilor de etnie roma la educatie, reducerea abandonului scolar, îmbunatatirea frecventei la cursuri.
Cursurile sunt gratuite pentru participanti. ... Doar 34% dintre cei intervievati au participat la cursuri de formare profesionala", a spus Andrei Gosu, subliniind ideea orientarii managerilor catre clienti si echipa de angajati pe care o conduc.
Dohrman tine prelegeri si cursuri despre sistemele bazate pe cooperare versus sisteme competitive. ... Te lasam sa gasesti toate beneficiile statutului de membru, participand la sectiunile gratuite ale forumului pentru companii.
A doua zi acesta a oferit consultatii gratuite unor firme de la noi, la un hotel din Bucuresti. ... Dohrman tine prelegeri si cursuri despre sistemele bazate pe cooperare versus sisteme competitive.
Evenimentul reuneste, intr-un singur spatiu, un program complex, distractiv, relaxant si interactiv vizand mai multe arii din viata de zi cu zi a femeii urbane, de la dezvoltarea personala la timp liber, de la cursuri motivationale pana la ateliere organizate de profesionisti din domeniile art&deco, aranjamente florale, pictura sau cel al dansului.
acreditati, absolventii pot beneficia de serviciile de mediere a muncii pe locurile de munca vacante declarate de angajatori, precum si de serviciile de informare si consiliere profesionala, si pot participa la cursuri gratuite de formare profesionala.
Vom face terapie prin arta (incepand cu luna octombrie a acestui an), iar cursurile sunt gratuite pentru pacienti. Vor fi organizate cursuri de pictura si hand-made, acestea fiind predate de catre voluntari", a adaugat Rozalina Lapadatu, Presedinte A.P.A.A.
Un proiect care are ca obiectiv facilitarea accesului la ocuparea unui loc de munca pentru 1.000 beneficiari someri, someri de lunga durata, persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau persoane inactive, prin programe de formare profesionala gratuite, activitati de informare, consiliere si mediere profesionala, a fost lansat joi la Bucuresti.
cursuri gratuite de sustenabilitate in timpul targului 300 de ansambluri rezidentiale romanesti, cu aproximativ 30.000 de unitait locative noi, precum si cateva mii de proprietati in UK, Scotia, Bulgaria, Spania si Arabia Saudita totalizeaza aceasta editie tIMon.
Inspectorul general Zainea acuza parintii ca isi indeamna odraslele sa fure "Nu stiu ce li se va preda liceenilor la aceste cursuri, dar stiu ca fenomenul coruptie este peste tot la noi.
Acum sunt invitat la mai multe universitati sa tin mai multe cursuri. ... Voi merge la o universitate unde voi tine niste cursuri.
Noi nu aveam cursuri gimnaziale in sat. ... Crezusem ca uzina va prelua din mers un competitot ajuns atipic la cursuri.
Asa ca a acceptat sa predea cursuri de televiziune la Scoala de Arta si sa impartaseasca studentilor din ceea ce a invatat despre realizarea de emisiuni din strainatate.
Din 1986 el a fost sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate.
El a fost, din 1986, sociolog si profesor de politologie la Universitatea Emory din Atlanta (Georgia), urmand si cursuri de meditatie transcendentala, dupa care, incepand din 1991, a fost antrenat in tehnicile de clarviziune de catre maiorul Ed Dames, participant la proiectul Stargate.
b) organizarea de cursuri de formare: cursuri postuniversitate, de specializare, de perfectionare si atestare de studii complementare; Parteneriate cu Institutii medicale publice:
TOATE CONCEDIILE LE-AM PETRECUT NUMAI PRIN CONGRESE SI CURSURI - Cum ati reusit sa plecati? ... Toate concediile le-am facut numai prin congrese si cursuri.
La cursuri participa peste 40 de juristi din intreaga tara, printre care 26 de craioveni. Coordonatori din partea romana sunt prof.
google-analytics.com