Cautare

11563 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (7.68 secunde)
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. ... euro (4,2% din PIB-ul Romaniei) si un plus de suprafata de aproape 34.000 km patrati.
Atunci, in acea editie din 15 mai a emisiunii Dupa 20 de ani, George Maior, directorul SRI, a dezvaluit secretele Romaniei. ... combaterea terorismului si eventualele amenintari asupra Romaniei, lupta pentru combaterea crimei organizate, criminalitatea cibernetica, siguranta energetica si ascultarea telefoanelor.
Acordarea punctajelor continua UPDATE 00.40 A inceput acordarea punctajelor - Suedia acorda 4 puncte Romaniei - Albania acorda 5 puncte Romaniei - Marea Britanie acorda 4 puncte Romaniei (Romania a acordat 12 puncte Moldovei) - Moldova acorda 10 puncte Romaniei - Azerbaidjan acorda 6 puncte Romaniei - Norvegia acorda 6 puncte Romaniei - Italia acorda 1 punct Romaniei - Malta acorda 7 puncte Romaniei - Islanda acorda 6 puncte Romaniei - Franta acorda 1 punct Romaniei - Grecia acorda 10 puncte Romaniei - Muntenegru acorda 1 punct Romaniei UPDATE 00.
Mariana Bitang este o renumita antrenoare federala de gimnastica a Romaniei, actualmente ocupand postul de Consilier de stat pentru promovarea sportului. ... Intre anii 1992-2005, a activat ca antrenoare federala al Lotului Olimpic feminin de gimnastica al Romaniei.
Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Pe 7 septembrie, echipa nationala a Romaniei joaca la Atena cu reprezentativa de fotbal a Greciei primul meci din batalia pentru Euro-2016.
Pentru ca, pe ringul de box, se afla primele persoane in stat. ... Cetatenii Romaniei nu mai au incredere in Presedintele lor, care se da drept sef al statului, decat intr-un procent infim de sub 10 la suta.
Obiectivul acestor conferinte este de a oferi informatii cu privire la cadrul general, necesitatile de infrastructura si facilitati, precum si la oportunitatile de afaceri in domeniile constructii si prestari servicii in vederea dislocarii unor elemente ale sistemului de aparare antiracheta al SUA la Deveselu (judetul Olt) in perimetrul bazei militare existente apartinand Ministerului Apararii Nationale (MApN) al Romaniei.
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... "Pun pariu ca se vor gasi multi care sa latre ca ce cauta Ponta aici, cand tara e sub nameți!" Invitatul surpriza al meciului de baschet demonstrativ este premierul Romaniei, Victor Ponta.
Abia se terminase penibila afacere a membrilor lotului national de box prinsi la furat intr-un magazin din Chicago, ca o noua veste din acelasi registru vine din cantonamentul echipei de rugby a Rusiei, carora li s-au furat ghetele pe care ar fi trebuit sa le incalte la meciul cu Nationala Romaniei.
Puteti citi in continuare textul DECLARARTIEI PARLAMENTULUI ROMANIEI: ... 23 din Regulamentul activitatilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Parlamentul Romaniei adopta prezenta DECLARATIE Parlamentul Romaniei saluta clarificarile pe care Curtea Constitutionala a Romaniei le-a adus in decizia sa din 8 februarie 2017.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861).
Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Am meritat sa castigam" Dinamo s-a impus la penalty-uri, scor final 6-4, dupa ce in cele 120 de minute scorul a fost 2-2 si a castigat Supercupa Romaniei.
Echipa nationala a Romaniei a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, intr-un meci contand pentru grupa D de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Calcule in Grupa D, grupa Romaniei de calificare la Cupa Mondiala Seara de marti ne va aduce mai aproape de Rio sau ne va indeparta de o posibila calificare in functie de rezultatul meciului Olanda-Romania, dar la fel de importanta este si partida dintre Turcia si Ungaria.
SuperCupa Romaniei: ... Reghecampf i-a adus Stelei titlul cu numarul 24, dupa 7 ani de seceta, si Contra a castigat Cupa Romaniei, dupa 18 ani in care Petrolul n-a mai vazut niciun trofeu.
6 septembrie Reprezentativa de fotbal a Romaniei a inregistrat in meciul cu Ungaria, scor 3-0, victoria la cel mai mare scor in fata nationalei tarii vecine, cu care s-a confruntat pentru a 22-a oara.
google-analytics.com