Cautare

64209 de rezultate pentru "cum se restructureaza sistemul energetic din romania" (4.13 secunde)
In primul semestru al anului 2010, Complexul Energetic (CE) Rovinari a virat primariei impozite si taxe in suma totala de 4.950.029 de lei. Suma reprezinta mai mult de jumatate din banii achitati anul trecut.
Resursele de energie si consumul final energetic au inregistrat o usoara scadere anul trecut, fata de 2006, cu 0,7% respectiv cu 1,1%, pe fondul diminuarii, cu 1,2%, a importurilor de purtatori de energie, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Declaratia politica pe care o adresez astazi se refera la evaluarile nationale pe care, aproximativ 600 000 de elevi din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, au fost nevoiti sa o dea, cu voie sau fara voie.
Groparii sanatatii cer demisia ministrului care a redeschis spitale si a insanatosit sistemul ! ... Dupa un examen sumar, doctorii din PNL au pus diagnosticul : Ministrul Nicolae Banicioiu, care se face vinovat de toate reactiile negatice din sistemul public de sanatate, trebuie inlaturat de indata.
Sistemul imunitar, obligat sa atace cancerul! ... diabet tip 1, scleroza in placi O tehnica medicala, care are ca scop determinarea unor celule din sistemul imunitar sa atace celulele maligne, pregatesc cercetatorii americani.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". Seful statului a facut si aprecieri la adresa mai-marilor din PDL.
Era singura fabrica din tara care producea insecticid biologic nepoluant si stimulente de hrana pentru animale si pasari. Unul din trei calafeteni fie a lucrat la Biosinteze, fie a avut rude care au fost angajate acolo. ... Croncanitul lor se sparge cu ecou de zidurile darapanate.
Horatiu Ioani, neurochirurgul care a lasat Marea Britanie pentru a opera pacientii din Romania:
Intrarea bancii austriece Erste Bank pe piata romaneasca, prin preluarea pachetului majoritar de 61,88% din actiunile Bancii Comerciale Romane, va ridica stacheta pe piata romaneasca, a declarat pesedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
sistemul medical romanesc se confrunta cu un complex de probleme, cea mai mare dintre acestea fiind migratia medicilor din Romania.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
Impingerea spre urne a "Uninominalul pur" de catre noua Putere produce ceva nemultumiri in zona politica cat si din partea cartitorilor de serviciu - mult prea oficialele ONG-uri, asa zise reprezentante ale societatii civile.
Respingerea in Senatul Romaniei a motiunii simple pe tema sanatatii depusa de PNL a fost o ocazie de a ma gandi mai aplecat la ceea ce inseamna politica din ultimii ani in domeniul sanatatii si ce inseamna pentru mine, ca muresean, medicina si sistemul medical.
Intelectual subtire si datator de seama, dna Mungiu afirma ca exista doua Romanii, una care traieste izolata, rurala sau la marginea oraselor, preocupata exclusiv de existenta cotidiana, cu un nivel de aspiratie redus si cealalta conectata la lumea exterioara, europenizata, informata, implicata, considerandu-se egala in calitati, dar nu si in sanse, a echivalentilor euroatlantici.
Directorul general al Electrica, Nicolae Coroiu, a fost eliberat joi din functie de catre Consiliul de Administratie al societatii, care a primit mandat in acest sens de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a declarat ieriĀ  vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
00, de la Sistemul Energetic National, din cauza unei defectiuni. Incidentul a avut loc chiar in momentul in care ministrul Economiei, Adriean Videanu, alaturi de directorul Nuclearelectrica, Pompiliu Buduran si delegatia jurnalistilor se aflau la cantina Centralei.
Unitatea 2 de la Cernavoda a fost conectata la sistemul energetic national in prima parte a lunii august, prima conexiune realizandu-se la 25% din puterea nominala a reactorului de 700 MW.
Unitatea 1 de la CNE Cernavoda asigura in mod constant in sistemul energetic national aproximativ 9% din totalul energiei produse in tara la un pret competitiv. Cele 300 de zile de functionare neintrerupta a Unitatii 1 au insemnat peste 5 milioane de MWh livrati continuu in sistemul energetic national.
In Romania, salariile depind de post, si nu de realizari.Guvernul s-a angajat la negocierile cu FMI sa finalizeze pana la 1 octombrie Legea salarizarii unice si pana la sfarsitul anului, Legea privind sistemul public de pensii. ... Cele noua criterii de definitivare a functiilor in sistemul bugetar sunt:
Multe dintre elementele propuse la nivel european sunt deja incluse in cadrul legislativ national sau se afla in procesul de legiferare, cum ar fi reglementari privind ucenicia la locul de munca sau efectuarea stagiilor de catre absolventii de invatamant superior.
google-analytics.com