Cautare

19828 de rezultate pentru "cum sa scriu sv" (8.62 secunde)
Am incercat mereu sa-nteleg cate ceva din tot ce ma-nconjoara. De pilda, m-am straduit sa-nteleg mesajele unor mari opere ale muzicii clasice. ... Mi-am dat seama curand ca inteligenta si pregatirea mea insuficiente nu-mi pot permite sa patrund profunzimea mesajului muzical.
Inca mai avem nevoie de vize pentru SUA si Canada, dar daca lucrurile merg asa cum sunt acum planificate, prin 2010 - 2011 vom putea circula liberi cu pasaportul romanesc prin cateva zeci de state, inclusiv Statele Unite si Canada.
Fara suparare, dar dupa meciul cu Poli Iasi s-au petrecut unele incidente regretabile, ceea ce ma face sa scriu ca Universitatea Craiova s-a transformat, intr-un fel, intr-un club de...
De cateva saptamani tot scriu in acest colt de pagina despre realitatea de la Stiinta, mai precis despre erorile si minciunile debitate de "conducatorul iubit", Mititelu, urmat de ceva vreme de iesirile lui Geolgau.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
Sunt in neregula anumiti oameni, conceptiile lor, comportamentele lor deviante, lipsa lor de bun-simt, de patriotism, acel simtamant de "hai sa facem ceva bun si pentru tara asta de romani vai steaua lor"...
Fiecare om are pretul lui, iar cum cea mai mare curva a societatii este politica, ea reuseste sa ne gaseasca fiecaruia dintre noi un rost in jurul ei: ... Nu in "slow motion" sau usurel, ca sa nu se prinda toata...
Desi pare cam tarziu, cred ca oficialii Universitatii ar trebui sa analizeze cu responsabilitate capitolul por-tari. Probabil ca Bornescu se considera titular de drept, dar unele gafe ale lui denota ca i-ar trebui un contracandidat serios, adica sa existe o concurenta acerba si pe acest post.
Cu o siguranta pe care acum o regret, i-am spus ca nu cred ca ministrul justitiei sa aiba, totusi, probleme in Senat.
In timp ce PSD se joaca de-a motiunea impotriva Guvernului Tariceanu, Dinamo a reusit ieri sa aduca un antrenor stelist la echipa.
Si nu ma refer doar la faptul ca ANRE a dat unda verde cresterii pretului gigacaloriei, pentru ca, la ora la care scriu aceste randuri, Consiliul Local nu luase in dezbatere inca subventionarea. ... Cum spuneam, nu ma refer doar la recenta crestere a pretului gigacaloriei.
Parca niciodata stirile prezentate de televiziuni nu seamana mai mult, an de an, asa cum se intampla in perioada de incepere a noului an scolar.
Un nou ciclu electoral s-a incheiat, dar cand te uiti la cine ne va reprezenta, chipurile, in Parlament, nu stii daca sa razi sau sa-ti pui mainile in cap.
La 45 de ani, Mihai Dragomir arata la fel de bine ca la douazeci si ne-a promis sa revina curand intr-un nou interviu, pentru a raspunde cum sa reintram in forma dupa mesele abundente de sarbatori si pentru a ne spune care sunt secretele tineretii fara batranete.
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. Remanierea se anunta inevitabila, dar cine se va sacrifica sa intre intr-un nou guvern?
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. Remanierea se anunta inevitabila, dar cine se va sacrifica sa intre intr-un nou guvern?
CIA ne invita sa-i citim DOSARELE X (Autor: ... Cred ca este util pentru cititorii acestei pagini sa reproduc cateva idei din aceste documente.
Acesti martori si purtatori de cuvant au calitatea de a-i face pe oameni sa-i asculte, revigorand astfel dezbaterea privind misterul OZN. ... Se intampla ca el sa fie, in acelasi timp, si un sustinator major si un investigator al fenomenului OZN.
Ar fi vorba despre organizarea unor excursii pe banii partidelor din diferite regiuni sau demersurile unor primari de a incuraja cetatenii din alte localitati sa isi schimbe rezidenta flotanta in propria comunitate.
"Cred ca presedintele, desi a cerut altora sa nu se amestece in aceasta campanie electorala, isi depaseste prerogativele facand o serie intreaga de aprecieri calomnioase la adresa contracandidatilor domnului Blaga.
google-analytics.com