Cautare

921 de rezultate pentru "csm slatina divizia c" (3.11 secunde)
In locul lui Corlatean, Ponta a anuntat ca o propune pe Mona Pivniceru, care este si membru al CSM. Sectia pentru judecatori a CSM a decis luni, in unanimitate, ca Mona Pivniceru nu poate fi detasata la Ministerul Justitiei.
Discursul aberant al lui Iohannis, din CSM, reprezinta o pagina rusinoasa de referinta intre toate exprimarile publice posibile despre stat si justitie AZI:
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni.
Sala de festivitati a Palatului Copiilor din Slatina va gazdui vineri, 27 februarie, ora 10.30, parada costumelor din materiale reciclabile. ... În acest proiect sunt implicate trei unitati de invatamant din Slatina si doua din judetul Dolj.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Dupa ce, in ianuarie, ministrul sanatatii, Ion Bazac, a decis decapitarea conducerii de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina, la unitatea spitaliceasca au fost numiti interimari.
Artrom Slatina s-a apreciat cu 24,59%, în timp ce Altur Slatina a pierdut 22,45%.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
Judecatorii din tara au cerut convocarea Adunarilor Generale ale magistratilor pentru a decide revocarea a trei membri CSM alesi din partea tribunalelor si judecatoriilor, respectiv Ana Labus, Florica Bejinaru si Alexandrina Radulescu, au declarat surse din magistratura.
Dupa discursul catastrofal de la Cotroceni, de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu, a urmat, astazi, un altul la fel, in fata noii componente a CSM. ... Si, al doilea scop, a fost sa instige CSM sa intre in acest razboi de partea sa.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. Ce ne spune in esenta acest Raport al CSM, produs al unei anchete care si-a diluat pe parcurs esenta pana a devenit din portie de caviar ciorba de loboda?
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Potrivit datelor statistice, în judet au fost construite recent foarte multe depozite si hale de productie.  Oltul vine puternic din urma Cea mai importanta dezvoltare din Oltenia, pe toate laturile, au avut-o Oltul si, în mod particular, Slatina.
Cele mai mari caderi au fost înregistrate de SIF Oltenia si Alro Slatina. ... Alro Slatina - 805 milioane de euro si SIF Oltenia - 129 de milioane de euro.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet. ... Primaria Slatina va depune in cadrul Programului Operational Regional (POR), pana la sfarsitul lunii martie, 15 proiecte care vizeaza modernizarea orasului.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
Compania italiana Pirelli va semna saptamana aceasta contractul prin care va primi de la BEI finantare in valoare de 50 de milioane de euro pentru extinderea fabricii producatoare de anvelope de la Slatina, a spus Giuseppe Cangelosi, noul director al Pirelli Tyres Romania, la evenimentul de lansare a calendarului Pirelli.
Oamenii statului paralel vor neaparat ca Inspectia judiciara sa ramana la CSM pentru ca doar astfel va ramane independenta. ... Judecatoarea Baltag a cerut CSM sa sesizeze Inspectia judiciara in legatura cu prezenta lui Kovesi la sezatoarea politica de la GDS. CSM a refuzat.
google-analytics.com