Cautare

2785 de rezultate pentru "cristian badea" (3.86 secunde)
Mircea Badea trebuie apreciat atunci cand are (si are de multe ori) o atitudine corecta.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Cat despre conflictul izbucnit intre el si colegul sau de trust Mircea Badea, Ion Cristoiu afirma ca a ripostat pentru ca s-a simtit profund jignit de insinuarea acestuia.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
Puteti citi in continuare cea mai recenta postare pe blogul lui Mircea Badea, pana la aceasta ora. "Domnu’ Presedinte, nu faceti asta !
Inainte de inceperea votarii, consilierul PNL Pavel Badea s-a declarat nemultumit de Teodor Sas. ... Speram sa fie mai combativ", a spus Badea.
Vorba lui Mircea Badea! "Daca as fi in locul lui Mircea Geoana, dupa alea sase luni de tacere, as spune tot!", a spus Mircea Badea, aseara, in emisiunea lui.
Noi consideram ca pretul poate fi dus mai jos de 255 de lei si de aceea nu vom vota acest proiect de hotarare", a spus ieri, intr-o conferinta de presa, consilierul PNL Pavel Badea.
Acesta a preluat ideea liberalului Pavel Badea, cerand bani pentru reabilitarea a zece terenuri de sport din tot atatea unitati de invatamant craiovene. Surpriza - si acest amendament a picat la vot, nefiind sustinut nici de USL, pentru ca Badea isi retrasese propunerea inainte de sedinta.
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
Proiectul nostru este demarat de anul trecut, deja o mare parte dintre cele 90 de case sunt acontate“, a precizat Marius Badea, managerul de proiect.
In paralel cu lansarea acestui serviciu, Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat polita CASCO Navigator, conceput special pentru persoanele fizice, potrivit lui Aurel Badea, director executiv de asigurari generale al companiei.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
galagiosul Mircea Badea, realizatorul emisiunii tv "In gura presei" si ranchiunosul Victor Ciutacu, unul dintre redactorii sefi ai "Jurnalului National". Mare pacat ca a intrat vrajba intre acesti jurnalisti de calibru din trei generatii diferite - Badea, Ciutacu, Cristoiu -, care au totusi ceva comun:
Unica ei relatie notorie (adolescentin platonica?) este cea cu Mircea Badea, datand din debutul comun pe ecranul TV, esuata azi intr-o prietenie la distanta.
Nicolae Badea se retrage din Consiliul de Administratie al Electroputere. ... AGA are ca punct pe ordinea de zi numirea unui nou membru in CA, dupa retragerea lui Nicolae Badea, "din motive personale", dupa cum ne-a informat Adrian Dumitriu, directorul general.
Blogul lui Mircea Badea: REALITATEA TV FACE ZECE ANI. FARA JENA! M-am dus de curand pana la aeroportul Otopeni. Pe marginea drumului, la stanga si la dreapta sunt panouri care anunta varsta pe care o implineste brandul Realitatea, creat de Silviu Prigoana.
1980 - Ia prima nota de 1, pe motiv ca a copiat dupa Mircea Badea la un extemporal.
google-analytics.com