Cautare

2017 de rezultate pentru "cristescu stefan suceava" (6.53 secunde)
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. ... Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. ... Cadrele de la ISU Suceava au venit la fata locului si au spart usa casei.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Ilie Stefan si Corneliu Cristescu, presedintele si respectiv vicepresedintele filialei. Despre activitatea desfasurata de LNR-Filiala Constanta de-a lungul deceniilor nu mai este nevoie de nici un comentariu, reprezentantii acestei organizatii fiind prezenti fie in calitate de organizatori, fie de participanti, la toate evenimentele legate de domeniul maritim si naval.
Radu Cristescu) Cred ca si cei mai mari pictori ai lumii se uita cu invidie catre maestrii culorilor din PDL.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Ion Stefan sustine legalitatea contractului Contactat telefonic, directorul societatii Apa-Canal, Ion Stefan, a precizat ca respectivul act este 100% legal. ... Este conform Hotaririi 48/10.02.2005”, a precizat Ion Stefan.
Surprinde faptul ca daca media pe comune este de 300.000 de euro, iar in Tasnad introducerea gazului va costa 700.000 de euro, pentru Orasu Nou, comuna presedintelui CJ Stefan Szabo, au fost alocate in acest scop 1,268 milioane de euro.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
(actor), Daniel Mitulescu (producator), Melania Oproiu (monteur), Sorin Botoseneanu (operator), Miruna Berescu (directorul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL) si criticii de film Cristina Corciovescu, Stefan Dobroiu, Doinel Tronaru, Laurentiu Bratan, Ionut Mares. ... Mircea Stefan (Okapi Sound & Universal Music Romania). ... Andrei Stefan Rautu (Cinedaze).
l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) . ... Stefan TIRON Scopul Asociatiei :
ASA IL STIU PE TATAL MEU, ORI OPERAND, ORI SCRIIND, LA O MASA DE LUCRU - Va inruditi si cu savantul Stefan Procopiu. - Mama lui Stefan Procopiu era sora cu mama tatalui meu, din Balabanesti.
Pe langa faptul ca a declarat ca are 39 de actiuni la SC ALIA SA, directorul Directiei de Ape, Stefan Stoica, detine si un loc in consiliul de administratie al SC VIDRARU SA Curtea de Arges, de unde obtine lunar 3,9 milioane de lei vechi.
Aceasta societate beneficiaza de subventii de la buget, societatea noastra nu dispune de acest lucru, fiind dezavantajata din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste personalul", ne-a declarat Ion Stefan, directorul societatii care produce si furnizeaza apa potabila in oras.
google-analytics.com