Cautare

61363 de rezultate pentru "crima din scorteni prahova 30 04 2003" (4.80 secunde)
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Parlament care, nimeni nu stie de ce, a respins fara greturi si explicatii coerente Ordonanta DIICOT dupa care procurorii actionau impotriva crimei organizate inca din februarie.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
Palatele romilor din Strehaia au fost luate din nou la puricat de oamenii legii. Peste 90 de specialisti de la Serviciul Crima Organizata, procurori DIICOT, dar si jandarmi au descins ieri-dimineata in noua vile din orasul mehedintean.
Codul Fiscal din 2003 a fost modificat pana acum prin 31 de acte normative, care mai de care mai stufoase, punand mediul de afaceri in dificultate. ... Din 2003 si pana acum, cea mai importanta lege fiscala a Romaniei - Codul Fiscal - a suferit numeroase modificari.
Medicamente provenite din state precum Austria, Germania, Italia, Franta si chiar India se afla frecvent in retetele eliberate de diversi medici din Romania.
Critici venite nu din partea trompetelor puterii, care preseteaza contra cost, ci din partea unor voci aflate chiar in tabara opozitiei. ... E vorba de Alianta D.A., care s-a format in anul preelectoral 2003 si a castigat alegerile in urmatorul an.
Securitatea energetica este un drept imprescriptibil care deriva din dreptul constitutional al statului asupra resurselor sale minerale primare, se infaptuieste in contextul constructiei europene, cooperarii euroatlantice si al evolutiilor globale.
Demisionarii din PD, membri ai “Initiativei 2003“, au declansat un atac destul de dur la adresa liderilor democrati.
10% din populatia activa a Romaniei, aproximativ 1,1 milioane de persoane, munceste in strainatate, iar din anul 1990 pina in prezent aproape 15% dintre romani au avut un job in strainatate, potrivit unui studiu prezentat de Daniel Kozak, ofiter de relatii publice in cadul Organizatiei Internationale de Migrare a Fortei de Munca (OIMFM).
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Organizatia PSD Campina, din care face parte senatorul Antonie Iorgovan, considera ca pozitiile politice formulate de acesta sunt o expresie a dreptului la libera opinie, prevazut in Statutul PSD, si asteapta rezolvarea, in mod favorabil, a contestatiei depuse de Iorgovan la sanctiunea din septembrie.
"Daca prin atributiile statutare ar fi stat in puterea mea, ca presedinte, sa propun excluderea unui membru, m-as fi gandit foarte serios daca mai e normal ca domnul Dinu Patriciu, dupa ceea ce face, (...) ce face cu Partidul National Liberal si ce face pro-Basescu, mai trebuie sa fie membru", si-a spus oful Crin Antonescu, intr-o emisiune la unul din posturile din "ograda" partenerului sau de Alianta, Dan Voiculescu.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova. ... Sustinatorii candidatului Florin Anghel au iesit din sala aratandu-se extrem de revoltati de rezultatul votului si i-au cerut lui Florin Anghel sa faca ceva, sa solicite reluarea votului.
google-analytics.com