Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte. "Pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat, pe de o parte, unii colegi care si-au dorit acest minister sau, pe de alta parte, grupurile generatoare de crima organizata in Romania", a subliniat Oprisan.
El a apreciat ca mass-media a exagerat in ceea ce priveste subiectul Gabriel Oprea, dar a apreciat ca aceasta constituie "o problema marginala". "BPN, azi, va discuta despre buget si definitivarea structurii guvernamentale. Eu cred ca mass-media a exagerat din acest punct de vedre, eu cred ca e o problema marginala. Sunt convins categoric sa presedintele PSD, domnul Mircea Geoabna, va gestiona aceasta mica neintelegere fara doar si poate", a comentat Oprisan.
El a precizat ca este mai important ca, impreuna cu Guvernul, sa se aloce circa 40.000 de miliarde in acest an, prin bugetul de stat, pentru echilibrare, administratiei locale.