Cautare

4831 de rezultate pentru "craiova case va 3fa a" (3.89 secunde)
6.979 de case au fost afectate de inundatiile din ultima luna, dintre care 5.946 au fost avariate. Din acestea, 182 de locuinte au fost distruse, iar 851 sunt in pericol de prabusire, a aratat ieri premierul Emil Boc.
Este vorba de faptul ca tot mai multe SRL-uri renunta la acest statut, iar cei care le-au detinut se autorizeaza din nou, dar ca Persoane Fizice sau ca Asociatii Familiale, pentru a nu mai tine evidenta contabila asupra marfii vandute si a nu mai avea nevoie de case de marcat electronice fiscale.
In urma jafurilor produse in primele luni ale anului, ministrul Nica a decis intensificarea controalelor la banci, la case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, fiind verificat modul de asigurare a pazei.
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime. "Domeniul constructiilor din Romania a avut in ultimii ani o expansiune fulminanta, insa necontrolata.
Desi guvernul a emis acte normative pentru sprijinirea tinerilor, Primaria Craiova nu le-a pus acestora la dispozitie nici terenuri gratuite, nici case la preturi accesibile. ... Nici macar la o rectificare, pe 2006, nu vom avea sume disponibile pentru acest gen de case.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Membrii Comisiei de privatizare a Automobile Craiova au deschis ieri cutia cu oferta depusa de singura firma interesata de cumpararea fabricii din Banie, Ford Motor Company.
Sa nu uitam de cea mai "grasa" afacere, Electroputere, care a intrat pe mâna unor întreprinzatori din Arabia Saudita. ... Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
Cu toate acestea, cei care si-au asumat responsabilitatea de a investi nu au fost afectati de criza. Un exemplu de strategie sanatoasa în domeniu este Rezidential Construct, unul dintre dezvoltatorii de proiecte imobiliare din Craiova.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. ... Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta.
Mai toti angajatii SC Saralex Grup SRL, societatea care patroneaza casele de schimb valutar din Craiova renumite pentru numarul de clienti inselati cu diferite sume de bani, au fost scosi de sub urmarire penala.
Cu toate ca in Bucuresti si in marile orase din tara (Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi) sunt anuntate, sau au fost deja demarate, o serie de proiecte rezidentiale, in Craiova aceasta activitate pare sa stagneze.
Cine nu a auzit de uleiul Bunica, de berea Golden Brau, de margarina Wiesana, de pâinea Pan Group, Vel Pitar, Boromir, de biscuitii Salatini. ... S-au detasat, de-a lungul ultimilor zece ani, marci fabricate în Dolj si Vâlcea.
Organizatia studenteasca AIESEC Craiova a sarbatorit ieri 15 ani de la infiintare. "Infiintata in 1991, AIESEC Craiova este cea de-a doua organizatie din tara, dupa cea din Bucuresti", a declarat Alisa Logofatu, presedinte AIESEC Craiova.
google-analytics.com