Cautare

865 de rezultate pentru "craciun" (3.06 secunde)
De sus din cer cad ghiocei Suna-n vazduh mii de clopotei O stea de-argint a rasarit Iar brazii in alb acum s-au gatit Dintr-un lacas de inceput Pruncul Iisus azi s-a nascut Cu suflet cald sa il primim Sa fim mai buni sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare Cu gindul doar la jucarii Sint mai cuminti ai vostri copii Pe drum de nea colindatori Lumii vestesc dragi sarbatori Un om sarac sta necajit Si pentru el Iisus a venit Un vis macar sa-i implinim Sa fim mai buni, sa ne iubim Vine la noi pe inserat Si Mos Craciun cu sacul bogat Caci pentru toti e sarbatoare Azi vom primi un dar fiecare.
Cadourile de Craciun vor veni abia la Paste, avertizeaza transportatorii. Acestia spun ca daca produsele pe care romanii le vor comanda au in componenta lor piese din China, atunci acestea risca sa ajunga de Paste 2022, nu la Craciun anul acesta.
Sarbatorile vin, iar targurile de Craciun organizate in marile orase europene fac parte din farmecul acestei perioade. Antena 3 a prezentat cele mai frumoase targuri de Craciun organizate anul acesta in Europa.
Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Craciun. ... La Sibiu, organizarea targului de Craciun este in plina desfasurare. Si bradul, inalt de 24 de metri, a fost deja amplasat in centrul orasului.
Mai sunt cateva zile pana la Craciun ti totul e bine pregatit. Oratul e plin de lumini, iar la televizor Mot Craciun vine cu camioane de bere Tuborg (din care gusta), se lasa ademenit de mirosul cafelei Jacobs ti face cumparaturile, deghizat, intr-un supermarket Carrefour.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Cu privirea tulburata la vederea tobei ti a carnatilor, gospodarul roman s-a atezat la masa de Craciun fara sa-ti dea seama ca o buna parte din cele obitnuite lui ar putea sa se petreaca pentru ultima oara.
Bradul si decoratiunile de Craciun n-au scapat nici ele de scumpiri. Pretul unui pom de Craciun poate depasi 600 de lei.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. ... Cea mai mare atractie este Casuta lui Mos Craciun, unde copii invata mestesuguri traditionale.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. ... De Craciun, alte 28 de accidente grave au provocat moartea a 9 persoane si ranirea grava a altor 28.
Pedelistii gorjeni organizeaza o noua editie a actiunii "Scrisoare pentru Mos Craciun". Reprezentantii Organizatiei Judetene Gorj asteapta sa primeasca scrisori din partea copiilor din judet, iar cele mai frumoase vor fi premiate in cadrul unei gale:
• 7 mai 2008 - Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, prezent la o dezbatere in cadrul PE pe tema viitorului european al Republicii Moldova, apreciaza ca atmosfera in tara sa poate fi descrisa de "povestea bradului de Craciun de anul trecut", care "a fost furat de comunisti peste noapte".
Astfel, la Casa Judeteana de Pensii ziua a inceput printr-o pacaleala pe care a facut-o insasi directoarea institutiei, Tudora Craciun pentru doua directoare din institutie pe care le-a chemat de urgenta in birou, in acest fel intrerupandu-le activitatea.
Nu mai tin minte exect data, dar a fost inainte de Craciun, pentru ca mi-era teama ca intre Craciun si Revelion nu mai lucreaza cei de la Registrul Comertului.
Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri Ziua de 24 Decembrie, adica Ajunul celui mai fericit Craciun a devenit, in centrul Transilvaniei, o zi de doliu.
Va indemn sa nu va pierdeti speranta, sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an. Craciun fericit tuturor, a spus presedintele Romaniei.
De altfel, deputatul conservator Nicolae Popa a afirmat malitios, chiar de la tribuna, ca a remarcat in randul colegilor sai „o mare pofta de munca“ si a adaugat ca, in aceste conditii bugetul se va dezbate pana la Craciun.
In opinia lui Geoana, este foarte posibil ca inainte de Craciun Romania sa se confrunte cu o criza politica deschisa, in conditiile in care Alianta se va rupe curand. ... E posibil ca pana la Craciun sa avem o criza politica in Romania’’, a opinat Geoana.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri un mesaj de Craciun in care i-a asigurat pe romani ca eforturile Executivului se vor concentra in 2006 in directia cresterii salariilor si a puterii de cumparare a populatiei.
Este cel de-al treile logo special pentru Craciun. Noul logo GOOGLE seamana cu o felicitare de Craciun, afisand un peisaj de iarna, cu o casa pe timp de noapte.
google-analytics.com