Cautare

865 de rezultate pentru "craciun" (3.38 secunde)
Am facut o exceptie de Mos Nicolae, dar promit sa-mi iau revansa de Mos Craciun! Am avut multe concerte cu trupa Datina in aceasta perioada si nu am apucat sa mai ajung la cumparaturi", a spus cantareata, cu gandul deja la Craciun.
Constanta Craciun, ministrul Culturii, de profesie tesatoare [in realitate, profesoara de limba germana - n.m.]. ... LOCTIITOR al MINISTRULUI, Malnasan (catre) CONSTANTA CRACIUN Red.:
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Doina Khalvati creeaza papusi superbe pe care le expune si vinde la targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv.
Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu, zacusca de hribi, de ghebe, dulceata de capsuni, sirop de afine si de capsuni, toate facute in Bucovins, intre 20 - 25 RON, in functie de gramaj.
Am venit cu ornamente de Craciun lucrate de copiii cu sindrom Down, din Cluj, botosi din blana naturala, ceramica de Horezu.
Premierul ureaza un Craciun fericit si anunta ca 3 zile e in post de telefon Premierul Victor Ponta isi petrece sarbatorile legate de Nasterea Mantuitorului alaturi de familie si de socrii. ... "Craciun Fericit tuturor!
Treasure va asteapta la targul de Craciun de la Sala Dalles cu: ceaiuri speciale de sezon, cu arome caracteristice de martipan, ciocolata, portocale, scortisoara si cu cafelele din Peru, Guatemala, Etiopia, Madagascar, dar si cafelele cu arome:
La standul actritei Manuela Golescu din cadrul targului de Craciun organizat la Sala Dalles, puteti gasi CD-urile ei (cu poemele pe care le recita), cartile despre Parintele Arsenie Boca, "Marturia Parintelui Pantelimon" si "Darul lui Dumnezeu catre poporul care striga", dar si mere din ceramica si vase din cultura Cucuteni create de artistul Nicolae Moldovan.
Redactia Estiri.ro si Einformatii.ro va ureaza sarbatori fericite, sa aveti un Craciun fericit si plin de magie, toate dorintele sa vi se implineasca.
Silvia Magyari din Harghita, de la Bartha Kurtos, a venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR.
Brandul Delicii, cu produse din Romania, Siria si Turcia este prezent la targul de Craciun de la MTR cu:
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
Acestia sunt Gheorghe Cojocaru, actual viceprimar al orasului Murfatlar, respectiv Nicolae Craciun. ... La randul sau, Nicolae Craciun, candidatul PD-L la functia de primar al localitatii Limanu, a declarat ca intregul sau program electoral a fost alcatuit exclusiv din propunerile cetatenilor.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Un simplu si extrem de cald "Craciun fericit". ... Viata trece pe langa noi, iar fiecare dintre noi are un numar limitat de sarbatori de Craciun de petrecut.
Liderul PSD Mircea Geoana le-a cerut miercuri colegilor care si-au expus public opiniile cu privire la situatia partidului sa se abtina de la a face comentarii in afara forurilor statutare, opinand ca de obicei intre Craciun si Sf. ... Intre Craciun si Sf.
Fie ca aceasta sarbatoare sa ne aduca in suflet lumina si puterea de a ne implini aspiratiile, sa ne aminteasca sa fim generosi si solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru si, in acelasi timp, sa ne ajute sa pastram speranta intr-un viitor mai bun. Craciun fericit!".
Paleologu, care l-ar fi avut initial drept contracandidat pe Victor Ciorbea, a precizat ca USL a facut schimbarea ca acesta sa candideze la Senat si nu la Camera Deputatilor.La sediul BEM s-a aflat si Iulian Craciun, care va candida in colegiul in care, din partea USL, participa in alegeri Dan Voiculescu, el precizand ca nu are emotii si ca este adeptul unei dezbateri de idei, si nu al unei dezbateri in care candidatii sa arunce unii in altii cu pietre.
In special, unitatile cu "traditie" si-au stabilit preturile pentru zilele de Craciun si pentru Revelion, sume despre care directorii institutiilor afirma ca nu depasesc cu mult ofertele de anul trecut.
google-analytics.com