Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (6.59 secunde)
"Am adus minerale din Romania, precum: baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
O sa vedem, poate nici la Baia Mare nu o sa puna (in perspectiva alegerilor locale anticipate, ca urmare a arestarii primarului Cristian Anghel. ... Inteleg ca sunt, si unii si altii, de acord cu cota unica, cu scoaterea statului din economie. ... - Din punctul meu de vedere, da.
Meciul Dunarea Calarasi - FCSB va fi primul disputat in nocturna din istoria orasului! Presedintele clubului Dunarea Calarasi, Florin Brisan, a anuntat ca meciul cu FCSB, din Cupa Romaniei, se va disputa in nocturna.
Cautand si selectand ani de zile din creatia unor poeti consacrati, a ales ceea ce a crezut ca-i exprima cat mai real starea sufleteasca si a transpus ideea poetica in muzica.
Magazinele cu rochii de mireasa din Craiova sunt, pe zi ce trece, tot mai multe.
In Bucuresti si in alte 18 orase din Romania: ... Ne dorim mai putine masini inghesuite chiar si in cel mai mic spatiu ramas din trotuar.
Traian Basescu a socat din nou, asa cum ne-a obisnuit dupa cite o perioada de vacanta in oricare din posturile in care s-a aflat.Dupa ce a demolat chioscurile si garajele din capitala, Basescu e pe cale sa demoleze un guvern.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
O sa avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL Prim-vicepresedintele democrat-liberalilor Catalin Predoiu le-a declarat, duminica, participantilor la reuniunea Consiliului Judetean de Coordonare al PDL Bihor ca partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Presedintie decat din interiorul sau, criticand, totodata, si Miscarea Populara si Forta Civica pentru faptul ca dupa ce au cerut desfiintarea PDL, acum vor alianta.
Joi si vineri a avut loc Selectia Finala a oraselor candidate la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, orasele Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara sustinandu-si prezentarile in fata juriului.
Alti trei sportivi de la clubul de rugby CSM Stiinta Baia Mare sunt bolnavi de COVID, anunta, marti, DSP Maramures. Cei trei fac parte din lotul repatriat din Africa de Sud, asadar suspiciunea ca ar putea fi purtatori ai tulpinii Omicron este foarte mare.
Primar intr-un singur tur dupa 101% din voturi. ... Potrivit ziarului, Catalin Chereches este cotat cu 63,6% sanse sa castige campania electorala, iar pe locul doi, la mare distanta, s-ar clasa independentul Mircea Dolha cu 17,9%, urmat pe locul trei de candidatul PDL, Mihai Patrascu cu 7%.
Alegerile s-au desfasurat pentru ocuparea a doua mandate de deputat ramase vacante dupa decesului deputatului PSD Victor Surdu, ales in anul 2008 deputat in Colegiul uninominal 6 (Neamt), si dupa ce deputat PSD Catalin Chereches (ulterior membru PNL), ales in Colegiul Colegiul 2 (Maramures), a optat pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
Din distributie mai fac parte Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki si legenda filmului indian Amitabh Bachchan. ... Pictures prezinta o productie Village Roadshow Pictures, Marele Gatsby, un film regizat de Baz Luhrmann si distribuit in Romania de MediaPro Distribution, din 17 mai, in cinematografele:
Concertul bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu vor fi transpuse in interpretarea inedita a maestrului Tudor Gheorghe in acompaniamentul tarafului autentic alcatuit din:
Un taximetrist din Satu Mare care batea oamenii pe strada cu bata a fost prins. Pe numele acestuia au fost depuse mai multe plangeri pentru agresiune, iar politia a deschis un dosar penal.
Uniunea Europeana va acorda 286 de milioane de euro din fondurile sale pentru construirea unei legaturi de acces rapid intre orasele Satu Mare si Baia Mare si orasul ungar Nyiregyhaza.
Insa, din schimbul de experienta pe aceasta tema pe care l-am avut de ceva timp cu danezii, stim ca nu sunt probleme si nu a fost perturbat ciclul de migratie a pasarilor.
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • Bucuresti - Satu Mare; • Bucuresti - Baia Mare;
Dupa o perioada de aproape 8 ani de zile in industria FMCG, in companii multinationale din industria tutunului si a bauturilor precum Philip Morris, Carlsrom Beverages si Brown Forman, mi-am dorit sa explorez o arie diferita de activitate.
google-analytics.com