Cautare

62336 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (3.94 secunde)
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere. ... Energetic Ramnicu Valcea - Marta Baia Mare 25-18; finala mare:
Vlad Barleanu (Bucuresti) / R1: Marius Omut (Satu Mare) / Observator arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) Stadion: Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): ... Din 1977, cand a aparut Cartea de la Metopolis, St.
Pur si simplu, nimic din toata aceasta strategie a lor nu a functionat, avand de cele mai multe ori un efect exact contrar.
Agenda sarbatorii de toamna cuprinde targ si expozitii de mestesuguri si produse traditionale, producatori din toate zonele tarii, zona gastronomica, dar si spectacole de muzica si dans din folclor. Intrarea la toate activitatile din cadrul evenimentului Targul Bucurestilor este gratuita.
Cozonac Bujor si Cozonac Domnesc, placinte intinse de Turnu, halvita de la Lipova, prajituri traditionale din Maramures, turta dulce si covrigi din Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, Mustar de Tecuci, zacusti, dulceturi si siropuri de la Poiana Fermecata, pastrav afumat de la Doftana, miere si produse apicole, tuica bio de la Nea Florescu, vinuri din Vrancea, kurtos kalacs din secuime, mere, horinca, nuci si poame alese din Baia Mare, branzeturi de la nea Mihai, afumaturi traditionale din Botosani, icre de peste si preparate pescaresti tulcene de la Deltaica.
Din vremuri foarte vechi a inceput intre romani si ruteni sau ucrainieni un vadit proces de interpenetratie etnografica si demografica continuat in decursul veacurilor prin colonizari si emigrari ale acestor doua rase.
Bogdan Tiberiu Iacob) Traian Basescu a avut grija in ultima perioada sa se betoneze legislativ contra unei eventuale noi suspendari din functie, dar degringolada tot mai accentuata din sanul puterii pare sa il impinga spre un scenariu si mai de cosmar, impotriva caruia nu poate face nimic.
costume formate din camasa cu poale si cu valnic - la 500 RON, din Campulung Arges, vase vechi din lut fermentat cu balegar din toamna pana in primavara - la 90 RON, facute de olari vechi, dar si stergare traditionale cusute manual - la 40 RON.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce. Vizita acestuia a inceput in zonele din Albeni si Targu Carbunesti, unde se vor construi casele sinistratilor din satul Seciuri.
marame vechi cu fir de borangic - la 450 RON, fota cu fir - 350 RON, fota din catifea cu margele - 350 RON, ii, fote cu fir metalic pe care le purtau femeile instarite la tara, pristornice sau pecetare (care se puneau pe prescuri la biserica) - intre 150 - 250 RON, legatoare (si le puneau pe cap fetele, atunci cand se casatoreau, dar si vase de lut vechi.
"Am adus la acest targ cateva broscute realizate special pentru ziua de 1 iunie, din malachit, peridot, ametist si coral rosu - la 10 RON, bratara din malachit plus cercei din malachit - la 100 RON, coliere din cianit, prehnit, sardonix, ametist de Namibia, onix, granat si piatra soarelui naturala - intre 80 RON - 100 RON, crizocol cu malachit, shatukit, cristale naturale montate in argint si confectionate manual in Romania, cercei montati in argint cu aquamarin, rubin in zoisit, charoit si coral rosu", ne-a spus Andrei Costin Victor, de porfesie geolog.
Cumpar pietrele din afara. Creez hand-made din Swarovski: bratari din piele cu Swarovski, iar modelele sunt unicat!
La Hotel Caro din Bucuresti, luni, 5 octombrie 2009, Sorin Oprescu si-a tinut discursul de lansare.
Anul trecut, PSD nu a dorit sa dea nici un miner afara din mina, desi trebuia sa disponibilizeze 5.100 de oameni.
Ce sunt pristornicele Pecetarul este un obiect de cult, confectionat, de regula, din lemn (sau marmura), ținut cu evlavie in lada de zestre, "printre stivele de tesaturi inflorate, aromate cu busuioc si levantica", intr-un "saculet din panza alba de in";
Necula ne-a mai declarat ca "Presedintele nu ar trebui sa generalizeze deoarece corpul femeilor din Romania nu este proprietatea statului, iar nasterea unui copil nu este un act de patriotism, ci o responsabilitate individuala.
Fraza legata de majoritatea cu 322 de parlamentari ar putea trada, din aceasta perspectiva, ingrijorarea presedintelui. ... Potrivit lui Stan, Basescu ar fi luat deciziile privind abandonarea prelucrarii minereului de cupru la Zlatna si Baia Mare, respectiv producerea cuprului pur, in concentratie de peste 99%.
google-analytics.com