Cautare

62328 de rezultate pentru "covaci mihaiela din baia mare" (4.47 secunde)
La 925 de agenti economici dintre cei 1.197 controlati, reprezentand 77,27 % din totalul controlat, s-au depistat abateri de la prevederile legale. ... Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC Bihor, ne-a informat ca s-au constatat abateri privind informarea consumatorilor la 806 agenti economici, reprezentand 67,62 % din totalul controlat:
Pugilistul David Arthur, de patru ori campion national la box, a murit duminica seara in urma unui stop cardio-respirator, la Spitalul judetean din Baia Mare.
rodonit si rodocrozit de la mina Cavnic, Baia Mare, medalioane din crisopraz, bufnite din sidef. ... Aceasta a achizitionat de la standul lui Oscar Edelstein un rubin in fucsit, tactit foarte interesant (cu putin auriu) si opal din Peru cu mangan.
Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, a obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate. ... Alegerile pentru Primaria Baia Mare s-au desfasurat sub semnul acuzatiilor de mita electorala.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
"Am adus pietre romanesti din zona Baia Mare: cristal de stanca, hematite, pirita, calcite, rodonit, galena si calcar fosil - intre 10 - 70 RON, in functie de marime si de felul pietrei, dar si pietre din Brazilia", ne-a spus Carmen Bere.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute. Interventia rapida a pompierilor a facut ca flacarile sa nu se extinda si la cladirile din apropiere. Din fericire, n-au fost victime, dar pagubele materiale sunt mari.
In prezent, din totalul localitatilor rurale ale Mehedintiului, doar 50% beneficiaza de alimentare cu apa. ... In ceea ce priveste canalizarea, situatia este cu mult mai delicata, intrucat doar 50 la suta din totalul numarului de locuitori din judet se bucura de astfel de facilitati.
Un politist si-a descarcat din greseala pistolul, chiar in sediul Politiei din Baia Mare. Potrivit unor surse, agentul a tras un glont in podeaua incaperii, chiar la finalul unei ture, in momentul in care politistul isi curata arma inainte sa o predea.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
Un alt pretendent la fotoliul de primar este candidatul independent Mircea Dolha, fost lider al organizatiei PSD Baia Mare si viceprimar al municipiului. Dolha a fost exclus in noiembrie 2010 din PSD dupa ce, la randul sau, a hotarat excluderea din partid a trei dintre liderii organizatiei judetene.
Asa cum era de asteptat, SCM Craiova nu a produs surpriza, marti seara, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, cedand cu scorul de 39-24 (13-19) intr-un joc restant din etapa a doua a returului Ligii Nationale.
La 11 ani dupa ce a participat la Eurovision impreuna cu trupa Sistem si Luminita Anghel, Zoli TOTH va fi din nou pe scena Eurovision, de data aceasta in calitate de jurat.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. ... De cealalta parte, politistii sustin ca ea si-a dat singura jos hainele, dupa ce a iesit din sectia de Politie.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi.
Un angajat al primariei din Baia Mare, s-a apucat sa spele trotuarul si pista de biciclete din oras, desi afara ploua de ore bune.
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
google-analytics.com