Cautare

521 de rezultate pentru "cosmin silaghi" (2.81 secunde)
La sfarsitul saptamanii trecute, Grupul Rompetrol a facut public faptul ca in functia de director general al companiei Rompetrol Rafinare, ce detine rafinaria Petromidia din Navodari a fost numit Vasile Cosmin Turcu care pana la aceasta numire a indeplinit functia de director general adjunct al aceleiasi companii.
"Cosmin Prelipceanu pleaca de la Realitatea TV". Cosmin Prelipceanu, moderatorul emisiunii "Deschide lumea", va pleca de la Realitatea TV intrucat "si-a gasit un loc de munca mai bun". "Pe Cosmin il pretuiesc foarte mult, este un jurnalist de calitate si imi pare rau ca pleaca.
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Ieri, cu cateva ore inainte de sedinta de Consiliu Local, consilierul democrat-liberal Cosmin Paun a anuntat ca va vota impotriva a tot ce era pe ordinea de zi.
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Ideea ne-a venit acum doi ani, când am si început achizitia de terenuri, în vederea construirii de case", a declarat Cosmin Truica, directorul de vânzari al firmei, care a precizat ca înainte a demara investitia s-a facut un studiu de piata.  Investitie initiala de doua milioane de euro Afacerea a fost gândita în doua etape.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) nu are in prezent o baza de date si o fundamentare a cifrelor care s-au luat in calcul la stabilirea grilei privind impozitul minim, a declarat ieri secretarul de stat din ministerul de resort, Cosmin Coman.
Liviu Manolache) Cosmin Contra a inceput partida de la Ploiesti cu o formula atipica, extrem de ofensiva. ... Cosmin Contra l-a introdus pe teren pe Ianis Hagi in locul lui Claudiu Keseru.
Pe site-ul www.modernism.ro, Cosmin Nasui a postat un anunt original: ... Cosmin Nasui este critic de arta, galerist, si jurnalist cultural.
Jucan Sergiu) ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER.
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Deputatul PNL Ovidiu Ioan Silaghi considera ca demiterea presedintilor de consilii judetene Sibiu si Bistrita nu a reprezentat santaje si presiuni, ci intentii de respectare a legii. ... 161/2003, sunt in stare de incompatibilitate“, a declarat Silaghi.
Ministrul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale Ovidiu Silaghi a declarat ca in aproximativ o luna se va organiza licitatia pentru realizarea caietului de sarcini pentru crearea brandului "Romania Turistica"."Speram ca in aproximativ o luna sa incepem procedurile pentru organizarea licitatiei de realizare a caietului de sarcini, iar apoi sa organizam si licitatia pentru stabilirea brandului turistic al Romaniei", a spus Silaghi.
Printre noutatile cabinetului se numara comasarea Ministerului Economiei cu Ministerul Finantelor intr-unul singur, condus de Varujan Vosganian, aparitia unui minister al IMM-urilor, Comertului si Turismului, condus de liberalul Ovidiu Silaghi, si desfiintarea Ministerului Integrarii Europene.
Incepand de maine si pana duminica, cel care va continua inspectia va fi chiar Ovidiu Silaghi, ministrul IMM, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale.
Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii" Prezent la conferinta, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, a lansat "Ghidul surselor de finantare pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii", avand ca scop asigurarea unei bune capacitati de absorbtie a fondurilor nationale si europene nerambursabile.
Prim - vicepresedintele Partidului Conservator filiala Constanta, Eugen Silaghi detine de putin timp si o alta functie - director venituri in cadrul Administratia Fondului pentru Mediu din cadrul Agentiei de Mediu Constanta si are ca obiect de activitate monitorizarea colectorilor si valorificatorilor.
"Am suplimentat suma pentru programele de investitii in modernizarea ti tehnologizarea IMM-urilor cu 36 de milioane de lei, de la valoarea de 40 de milioane de lei, cat era pana acum", a explicat miercuri intr-o conferinta de presa ministrul de resort, Ovidiu Silaghi.
google-analytics.com