Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.

"Suntem un oras in care instruirea presedintilor sectiilor de votare o face Primaria. Primarul i-a nominalizat, primarul este raspunzator de instruirea presedintilor sectiilor de votare si toata lumea a recunoscut ca acestia au fost slab pregatiti. Intr-adevar, oamenii aia au fost slab pregatiti, dar nu din vina lor, ca n-au invatat la scoala ce atributii are un presedinte de sectie de votare. Au fost instruiti intr-o perioada care ar fi trebuit sa fie destul de lunga. Ei s-au intalnit probabil de doua ori intr-o sala in care erau probabil peste 45 de grade, li s-a dat o hartie, li s-a spus sa aiba grija de stampila de vot si atat", a spus Cosmin Paun.

Acesta a prezentat o situatie in care s-a aflat chiar el si i s-a dovedit faptul ca instruirea presedintilor sectiilor de votare nu a fost facuta cum trebuie. "Cand lesina in sectie presedinta unei sectii de votare si i-am dat un minim ajutor pana a venit salvarea, tinea stampila la piept si nu-i dadea drumul. Ea avea mai putin si lesina, dar nu dadea drumul stampilei, nu renunta la acea stampila, deci sunt atitudini de acest gen. I s-a zis: ai grija de stampila, nu i s-a spus ca ar putea sa vina grupuri cu intentii de frauda, deci pregatirea lor a demonstrat ca inca o data, la capitolul organizare, la capitolul planificare, la orice capitol, primarul nu este in stare, nu mai poate sa tina pasul si lucrul acesta ar trebui sa ne ingrijoreze pe toti. Nu vreau sa dau niciun mesaj, dar lucrurile sunt foarte clare, se despart apele: schimbam sau nu schimbam primarul", a mai spus Cosmin Paun.