Cautare

913 de rezultate pentru "cosescuurel str bucegi 119" (3.15 secunde)
Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. ... Marasti si Str. ... Marasti - Str. ... Alexandru Averescu - Str. ... Stefan cel Mare - Str.
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str. Toporasi catre str. Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
Vaslui, a urmat-o in liftul unui bloc situat in str. ... La data de 23.07.2010, in jurul orei 18:40, a observat o tanara de 22 de ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in liftul unui bloc situat in str.
GABRIEL de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped pe str. Fat Frumos dinspre str. Mihail Sebastian catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... STELIANA de 58 ani, din Bucuresti, care circula dinspre Calea Rahovei catre str.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Stefan Nicolau dinspre str. Rodul Pamantului catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Mircea de 25 de ani din Bucuresti, care circula pe str.
Mihai Bravu, dinspre str. ... Elena de 23 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Toyota, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Dacia dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. Aurel Vlaicu dinspre str. Mihai Eminescu catre str.
Kiseleff intre Arcul de Triumf si P-ta Victoriei, cu mentinerea traversarii la str. ... Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str.
Str. Paris intre str. ... M.Kogalniceanu - str. Vasile Parvan - str. Berzei - str. Buzesti - bd. Ion Mihalache;
"Pretul la Brent a deschis ziua la nivelul de 112.80 dolari/baril, intr-o ora a atins un nivel de 119.87 si a inchis-o la 110.8 dolari/baril.
119 privind actele de stare civila, care sa faciliteze luarea in evidenta si elaborarea unor acte de identitate provizorii in cazul copiilor care nu au documente de identitate, potrivit ANPDC.Modificarile la Legea nr.
Prin desfiintarea acestor 119 agentii se vor realize economii substantiale, deoarece vor fi concediati 9200 de functionari.
"Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii. Legea 119 face referire la urmatoarele categorii de pensii speciale:
Inspectorii Directiei Generale de Inspectie Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au dispus virarea la bugetul statului a unor sume suplimentare de peste 10.119 miliarde lei vechi, in urma controalelor efectuate la agentii economici in primele cinci luni ale anului in curs.
De exemplu, in aceasta perioada, puteti petrece o saptamana intr-un hotel de doua stele din Mamaia, unde pentru o camera dubla veti plati doar 119 lei. ... Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
119 sesizari penale ale fiscului au luat în ultimii trei ani calea Parchetelor.
119 sesizari penale ale fiscului au luat în ultimii trei ani calea Parchetelor.
119 sesizari penale ale fiscului au luat în ultimii trei ani calea Parchetelor.
Pretul petrolului a crescut, ieri, cu peste trei dolari si a depasit 119 dolari/baril, pe fondul temerilor privind livrarile din Rusia, dupa ce Moscova si-a exprimat dezaprobarea pentru acordul scutului antiracheta dintre SUA si Polonia.
google-analytics.com